Webdesigner tweejarig abonnement

Webdesigner tweejarig abonnement

Overzicht

  • Boordevol praktische workshops
  • Inclusief digitale editie!
  • Voor beginners tot professionals
€ 143,84 Speciale prijs € 75,00
Op voorraad

Overzicht

  • Boordevol praktische workshops
  • Inclusief digitale editie!
  • Voor beginners tot professionals

Omschrijving

Met een abonnement mis je nooit meer een nummer! Ontvang nu twee jaar lang Webdesigner voor slechts €75,- (i.p.v. €143,84) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Je krijgt in totaal 16 nummers automatisch thuisgestuurd en ontvangt de digitale uitgaven via de mail. Zorg dus dat je e-mailadres bij ons bekend is!

Webdesigner in een notendop

Webdesigner is hét magazine voor webdesigners en -developers. Het magazine biedt informatie voor alle groepen, van enthousiaste beginners tot en met professionals. Iedere uitgave staat bomvol nuttige artikelen en tutorials van specialisten. Op webdesignermagazine.nl vind je het laatste webdesignnieuws en artikelen waarvoor in Webdesigner geen plaatsje meer over was. De tutorials in Webdesigner gaan in op o.a. HTML5, CSS3, jQuery, Flash, Photoshop en WordPress. Verder in elke uitgave diepgaande interviews met vooraanstaande bedrijven en designers en overzichten van de mooiste websites. Met Webdesigner gaat er een wereld voor je open.

Op je deurmat

Wanneer je dit abonnement afsluit, ontvang je twee jaar lang van Webdesigner van €143,84 voor slechts €75,-! In elke uitgave alles over webdesign met handige workshops en de laatste ontwikkelingen. Je ontvangt Webdesigner 16 keer automatisch op je deurmat. Wanneer jouw e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je gelijk met het papieren magazine de digitale editie in je mailbox. Zo kun je Webdesigner overal lezen!

Als je nu een abonnement afsluit, dan is Webdesigner 100 de eerste editie die op je deurmat valt.

Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €65,- voor 8 nummers (€69,- voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.

Bekijk hier de preview

Bekijk hier de preview