Webdesigner cadeau-abonnement

Webdesigner cadeau-abonnement

Overzicht

 • Geef een abonnement op Webdesigner cadeau
 • Verras iemand met een jaar nuttige webdesign-artikelen en tutorials
 • Een origineel cadeau om te geven
 • Het abonnement stopt automatisch en wordt niet verlengd
 • € 55,00
  Op voorraad

  Overzicht

 • Geef een abonnement op Webdesigner cadeau
 • Verras iemand met een jaar nuttige webdesign-artikelen en tutorials
 • Een origineel cadeau om te geven
 • Het abonnement stopt automatisch en wordt niet verlengd
 • Omschrijving

  Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een (beginnende) webdesigner of developer? Doe dan een abonnement cadeau! Maak je partner, buurvrouw, vader of goede vriend(in) blij met 8 nummers Webdesigner bomvol nuttige artikelen en tutorials van specialisten over webdesign. Voor slechts €55,- (i.p.v. €71.92) geef je een jaar lang leesplezier. Een nuttig en origineel cadeau!

  Een origineel cadeau

  Verras iemand met een jaarabonnement op Webdesigner, dat zijn maar liefst acht cadeaus in één! De nieuwste uitgave krijgt de ontvanger nog voordat deze in de winkels te verkrijgen is. Het abonnement stopt na 8 nummers automatisch en wordt niet verlengd.

  Webdesigner in een notendop

  Webdesigner is hét blad voor webontwikkelaars en -designers. In elke uitgave leggen we aan de hand van interessante en populaire websites uit hoe specifieke technieken werken. Daarbij bespreken we eenvoudige CSS3- en HTML5-effecten, alsmede technieken waarvoor een gedegener kennis van o.a. JavaScript, jQuery en platformen zoals three.js, AngularJS et cetera vereist is. Daarnaast besteden we elke keer ruim aandacht aan opvallende webbureaus en aan websites die er vanwege hun gedurfde design, toegepaste technieken of gebruikerservaring uitspringen. Als de lezers de besproken effecten op hun eigen website(s) willen toepassen, hoeven ze de code niet uit het blad over te typen. Want we zetten de code elke keer online op onze website webdesignermagazine.nl, opdat die eenvoudig gedownload en gebruikt kan worden. Het gemak dient de webontwikkelaar en -designer!

  Hoe werkt het?

  Wanneer je dit abonnement bestelt, vul je bij ‘adres’ je eigen adres in en bij ‘bezorgadres’ de adresgegevens van de ontvanger van het cadeau-abonnement. De ontvanger krijgt de eerstvolgende nieuwe editie van Webdesigner als eerste uitgave op de deurmat. Het abonnement stopt na 8 nummers automatisch en wordt niet verlengd. 

  Let op!

  De bestelling van een cadeau-abonnement kan niet worden gecombineerd met een andere bestelling, bestel dit abonnement daarom apart van je eventuele andere producten.

  Als je nu een abonnement afsluit, dan is Webdesigner 100 de eerste editie die op je deurmat valt.

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview