Webdesigner 90

Webdesigner 90

Overzicht

 • Wat is er nieuw in jquery 3.0
 • De beste tools voor HTML5-games
 • CSS-animaties die je website mooier maken
 • Je eigen interactieve WebVR-pagina’s met Mozilla’s A-Frame
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Wat is er nieuw in jquery 3.0
 • De beste tools voor HTML5-games
 • CSS-animaties die je website mooier maken
 • Je eigen interactieve WebVR-pagina’s met Mozilla’s A-Frame
 • Omschrijving

  Met versie ES2015 (ook wel bekend als ES6) neemt de nieuwste evolutie van JavaScript eindelijk het stokje over van voorganger ES5. Daarmee krijgt de favoriete programmeertaal op het web eindelijk de opvolger waar ontwikkelaars zo lang op hebben moeten wachten.

  Basiscursus JavaScript

  In webdesigner 90 onthullen we de belangrijkste functies van de nieuwste evolutie in JavaScript en laten we zien hoe je er direct mee aan de slag gaat. We tonen wat ES6 te bieden heeft, waarom je het nodig hebt en hoe je het in je projecten kunt gebruiken.

  Wat is er nieuw in jQuery 3.0?

  Wat is er allemaal veranderd in de nieuwe JavaScript-bibliotheek? Wij nemen een kijkje onder de motorkap van de meest recente versie.

  HTML5-games: het volgende level

  De beste tools, technieken en frameworks voor het maken van browsergames. Met een stap-voor-stap-handleiding om je eigen Frogger te maken.

  CSS-flip effecten

  CSS-animaties zijn leuk en het mooie daarvan is dat je dankzij de vele eenvoudige eigenschappen bijna alles kunt maken. CSS-animaties zijn een goede manier om je site wat geraffineerder en interessanter te maken. We tonen in een workshop hoe je een plat vlak met video en tekst met een 3D-effect omdraait.

  Creatieve en interactieve WebVR-pagina’s

  Alle elementen die je nodig hebt om virtual reality (VR) te laten werken, zitten in je smartphone. Maar wat betekent VR voor de webdesigner? De mensen van Mozilla hebben samen met de man achter Three.js, hard gewerkt om hun A-Frame-library geschikt te maken voor WebVR. Daarmee zijn maar een paar eenvoudige tags al genoeg om te zorgen dat een 3D-weergave gerenderd wordt.

  En verder…

  …gaan we op bezoek bij de bureaus Uniform en Progetty, laten we zien hoe je met CSS3 een duidelijke infographic van een wereldkaart kunt maken, tonen we hoe je een viewer maakt die je over je webpagina kunt schuiven om verborgen geheimen te onthullen, leggen we uit hoe je supersnelle, professionele apps maakt met React en Redux en lees je hoe je een realtime-chatroom met Vue.js en Firebase maakt.