Webdesigner 89

Webdesigner 89

Overzicht

 • Gouden regels van webdesign
 • Grid lay-outs met Susy
 • Progressive webapps maken
 • 15 YouTube-geheimen onthuld
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Gouden regels van webdesign
 • Grid lay-outs met Susy
 • Progressive webapps maken
 • 15 YouTube-geheimen onthuld
 • Omschrijving

  Een bedrijf dat geen website heeft, kom je tegenwoordig nauwelijks meer tegen. Maar waar het soms nog wel eens aan wil schorten, is de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van een site. En dat kan je bestaande en potentiële klanten kosten. In ons uitgebreide hoofdartikel belichten we alle stappen die je nodig hebt om je online aanwezigheid te optimaliseren en maximaal te benutten.

  De gouden regels van webdesign

  In Webdesigner 89 onthullen insiders en deskundigen uit de industrie onmisbare tips en trucs voor het succesvol plannen, ontwerpen, bouwen, testen, launchen en marketen van een project.

  Maak je eigen grid lay-outs met Susy 2

  Grid frameworks zijn een mooie manier om een pagina snel van structuur te voorzien. Wij ruilen echter het traditionele grid framework in voor Susy, een framework speciaal ontworpen voor het maken van grids. Je kunt alles instellen zoals je wilt zonder de beperkingen die andere frameworks hebben.

  Zelf progressive webapps maken

  Web-apps worden al jaren genoemd als de toekomst van interactie op verschillende platforms. Tot nu toe beschikten native apps echter altijd over functies en mogelijkheden die webapps niet konden waarmaken. Maar met een uitgekiende combinatie van een manifest, Service Workers, HTTPS en enkele metatags kunnen webapps nu praktisch hetzelfde als native apps.

  15 YouTube-geheimen

  De manier waarop een video in een website wordt geïntegreerd, kan het verschil maken tussen amateuristisch geklungel en een professionele afwerking. Bied je een aangepaste YouTube-player op je website aan, dan voeg je een krachtig interactief element toe. Geavanceerde functies, zoals de live streaming-API, bieden je bovendien de mogelijkheid om tijdsintensieve en prijzige klussen over te laten aan de infrastructuur van YouTube.

  En verder ...

  ...gaan we op bezoek bij de bureaus onformative en Bukwild, nemen we Affiliate marketing onder de loep, maken we verrassende en aantrekkelijke interfaceanimaties met HTML en CSS, kom je te weten hoe je fascinerende bewegingen en overgangen voor je website maakt, tonen we tools, resources en API’s die in je browser zijn ingebouwd en waarmee je de prestaties van je website naar een hoger plan tilt, en maken we textures van video's met HTML5.