Royal Gloss 6

Royal Gloss 6

Overzicht

  • Afdankertjes van Amalia; Máxima let op de kleintjes
  • Waar is prinses Claire van België toch gebleven?
  • Blote knietjes met een boodschap
  • Vorstelijke beauty-trends
€ 3,95
Op voorraad

Overzicht

  • Afdankertjes van Amalia; Máxima let op de kleintjes
  • Waar is prinses Claire van België toch gebleven?
  • Blote knietjes met een boodschap
  • Vorstelijke beauty-trends

Omschrijving

Deze nieuwe Royal Gloss staat weer boordevol nieuws en verrassingen over de royals binnen Europa, maar ook ver daarbuiten. Lees meer over het sprookjeshuwelijk van Letizia Ortiz, dat er meer schuil gaat achter de kleding van de koters van Kate en William, waarom prinses Claire van het hoftoneel is verdwenen en natuurlijk genieten we ook weer van verhalen over het Nederlandse koningshuis.

Sprookjeshuwelijk

Je vraagt je toch af wie er bij Walt Disney ligt te slapen, want het levensverhaal van Letizia Ortiz is hét sprookje van de 21e eeuw. Klassiek, koket, krullen en een kokerrok boven torenhoge hakken. De donkere dagen van de knappe koningin liggen achter haar. De Spaanse koningin geniet weer volop van het leven.

Afdankertjes van Amalia niet in de zak van max

Máxima’s creditcard draait overuren, maar toch verwent zij haar dochters niet. Anders dan vaak wordt gedacht, is Máxima niet opgegroeid in weelde. Naar eigen zeggen heeft de koningin er niets van gekregen, behalve financiële bewustwording. Amalia, Alexia en Ariane plukken hier nog steeds de vruchten van. De prinsesjes moeten net als hun leeftijdsgenootjes gewoon tevreden zijn met afdankertjes, en waarom ook niet?

Waar is prinses Claire?

Opvallend afwezig bij onze buurtjes is prinses Claire. Wie kan zich nog herinneren de echtgenote van prins Laurent voor ‘t laatst gezien te hebben? Gefluisterd wordt dat de prinses (42) boos is over haar behandeling aan het hof. Diep beledigd heeft ze zich teruggetrokken van het hoftoneel.

Blote knietjes met een boodschap

Adorable is hij, de kleine prins George in zijn korte broek met kniekousen. En dan zijn zusje Charlotte. Die lakschoentjes! En die jurk met borduur en pofmouwtjes! Natuurlijk weet mama Kate hoe ze haar kindjes schattig moet kleden, maar achter de blote knietjes van George gaat een boodschap schuil ...

Voorlopers op de trends van nu

Dat de Royals er altijd spik en span bijlopen hoeven we niemand te vertellen, maar dat ze ook voor op de trends lopen? Onze Máxima en de Belgische koningin Mathilde zijn zó hip, dat ze in 2008 al overknee laarzen droegen. In Royal Gloss 6 laten we zien hoe de royals ze dragen en waar jij deze prachtige laarzen kan bestellen. En wat dacht je van al die mooie hoeden? Voor de meeste royals is het een echte ‘musthave’ en wordt de hoed in allerlei kleuren en maten gedragen. Maar deze winter is de hoed weer terug in het mode-straatbeeld. Wij hebben alvast wat prachtexemplaren voor je uitgezocht.