Royal Gloss 5

Royal Gloss 5

Overzicht

  • Stijlicoontje Charlotte
  • Wat je nog niet wist over de royals
  • Het leven lacht Mabel weer toe
  • Meet the kids: Van peuter tot puber
€ 3,95
Op voorraad

Overzicht

  • Stijlicoontje Charlotte
  • Wat je nog niet wist over de royals
  • Het leven lacht Mabel weer toe
  • Meet the kids: Van peuter tot puber

Omschrijving

Op de cover van Royal Gloss 5 prijkt ditmaal mama Kate, met haar prachtige dochter Charlotte. Ze heeft haar eerste verjaardag nog maar net achter de rug, maar toch is prinses Charlotte al uitgegroeid tot een heus stijlicoontje. Daarom hebben we in deze Royal Gloss eens extra veel aandacht besteed aan al dat koninklijke grut, want wat zijn ze toch schattig! Waar je ook naar blijft kijken, zijn de outfits van de royals die gelukkig tegenwoordig hergebruikt worden en niet na één keer dragen in de zak van Max(ima) terecht komen. En natuurlijk zien we in deze zomerse Royal Gloss de vakantie hotspots van de verschillende koninklijke families, om even lekker bij weg te dromen. Hieronder een greep uit de artikelen:

Babyfeest in Zweden: Doop prins Oscar

Van het koningshuis van Zweden kunnen we geen genoeg krijgen. De kinderen Victoria, Madeleine en Carl Philip zijn beeldschoon, hun partners knapper dan knap en dan die kindertjes die ze krijgen...Allemaal regelrecht uit een sprookjesbroek. Geniet mee van de doop van baby Oscar in Royal Gloss.

Prinses Mabel: Het leven lacht haar weer toe

Het is een feest van zien en gezien worden. Het jaarlijkse Amsterdam Diner staat in het teken van aids, maar is ook echt een modefeestje. Prinses Mabel was er dit jaar uiteraard weer bij. Gekleed in een witte jurk van Viktor en Rolf straalde ze op de rode loper. Maar hoe is het eigenlijk met Mabel?

Van partyprins tot toegewijde papa

Vroeger de ultieme jetsetprins, nu een toegewijde papa. Albert van Monaco verruilde de disco voor het vaderschap. Niet alleen zijn tweeling Jacques en Gabriëlle, maar ook zijn buitenechtelijke zoon en dochter kunnen op zijn liefde rekenen. In Monaco doen ze niet moeilijk over een baby meer of minder.

Vorstelijk vakantie vieren

Voor eventjes de kroon in de kluis laten en lekker vakantie vieren met de kinderen. Ook royals moeten er af en toe even tussenuit. De ultieme ontspanning vinden ze aan zee. Zon, zoet of zout water, een zeilboot en met de vorstelijke voetjes in het zand. Benieuwd waar de royals hun vakantie doorbrengen?

Royal kids: Van peuter tot puber

Het leuke van kinderen is dat ze zo snel veranderen. Kleine prinsjes schieten opeens uit tot boomlange pubers en lieftallige prinsesjes worden modebewuste tienermeiden. Eén dingt verandert echter niet: de ouders zijn steevast apetrots op hun koninklijke kroost.

Dit en nog veel meer nieuws over de royals lees je in Royal Gloss 5.