Bling

Bling

Overzicht

  • Roy Donders is back!
  • Van man tot diva: de grote transformatie
  • Patricia: Queen of the toyboys
  • Glamourkoppel Maria & Jeroen over roem en geluk
€ 3,95
Op voorraad

Overzicht

  • Roy Donders is back!
  • Van man tot diva: de grote transformatie
  • Patricia: Queen of the toyboys
  • Glamourkoppel Maria & Jeroen over roem en geluk

Omschrijving

In dit nieuwe magazine BLING nemen we een kijkje in het leven van mensen met een uitzonderlijke, eigen levensstijl. Want bijna niets is leuker om te gluren in andermans leven en daar met verwondering naar te kijken en vooral van te genieten. Hoe gaat het bijvoorbeeld tussen Roy Donders en zijn grote liefde Marvin? En heeft Patricia Paay nu haar ware toyboy gevonden? Verder vind je in het blad de mooiste BLING-musthaves, de laatste fashion trends en natuurlijk leuke winacties.

Roy Donders

Roy Donders (25) is back! De Brabantse glitterstylist is inmiddels terug met een nieuwe realityserie. Met aan zijn zijde: grote liefde Marvin. Na een korte breuk zijn de twee weer bij elkaar. Roy wil schlagerzanger worden in Duitsland, maar wat vindt Marvin daarvan? En hoe zit het met de huispakken, lakkrullen en worstenbroodjes? Dat wordt weer keigezellig in Casa di Roy.

Queen of the toyboys

Zal polderdiva Patricia Paay (67) na twee mislukte romances met achtereenvolgens de 34 jaar jongere Nicky van Dam en recent de 24-jarige autoverkoper Maurice Dix, nu eindelijk de ware hebben gevonden in haar nieuwe, eveneens veel jongere liefde, de vermogende zakenman Robbert Hinfelaar (32)? De man die ze al jarenlang kent en heeft gewoond in de Belgische villa waar Paay ooit met haar ex-man Adam Curry leefde.

Glamourkoppel Maria en Jeroen over geld, roem en geluk

Ze werd bekend voor het grote publiek door haar deelname aan het RTL5 programma Modemeisjes met een missie en staat nu zelf aan het hoofd van het internationale mode-imperium Maria Tailor. Met beide benen op de grond vertelt ze hoe zij als glamourkoppel denken over golddiggers, het ouderschap en het ondernemen in de snelle wereld van de auto’s en de mode.