Gloss 53

GLOSS 53

Overzicht

  • Dit zeggen je gelaatstrekken over jouw karakter
  • De heilige drie-eenheid van Eva Jinek
  • Smeer je mooi voor een sexy teint!
  • Katharine Heigl is een mix 'n match moeder
  • De leuke winacties
€ 1,99
Op voorraad

Overzicht

  • Dit zeggen je gelaatstrekken over jouw karakter
  • De heilige drie-eenheid van Eva Jinek
  • Smeer je mooi voor een sexy teint!
  • Katharine Heigl is een mix 'n match moeder
  • De leuke winacties

Omschrijving

Wist je dat iemand binnen één seconde een oordeel over jou vormt? Wij waren natuurlijk razend benieuwd naar wat bijvoorbeeld de neus of de lippen over iemand verraden en gingen op onderzoek uit. Verder delen wij het geheim van Jennifer Aniston voor de perfecte gouden teint, leren we van Eva Jinek succes af te dwingen op stiletto hakken en hebben we van de nieuwe zomertrend eyelets de leukste items voor je op een rijtje gezet!

Dit zeggen je gelaatstrekken over jouw karakter

Wist je dat iemand binnen één seconde een oordeel over jou vormt? Ja echt, binnen één seconde … De vorm van je gezicht, je gelaat en zelfs je stem hebben grote invloed op de indruk die je bij iemand achterlaat. Wij van GLOSS waren natuurlijk razend benieuwd naar wat bijvoorbeeld de neus of de lippen over iemand verraden en gingen op onderzoek uit.

De heilige drie-eenheid van Eva Jinek

Natuurlijk zit het al in de naam. Wie Eva heet, is vernoemd naar de allereerste First Lady van de mensheid. Eva Jinek, de nieuwe First Lady van de televisie, draagt haar naam met trots. Ze liet zich door niets en niemand tegenhouden in haar zegetocht naar succes en combineerde haar kracht met een verrukkelijk vrouwelijke verschijning. Van een vrouw als Eva valt heel wat te leren. GLOSS verdiepte zich in een lesje succes afdwingen op stiletto hakken.

Zo word je een strandnimf met een sexy teint

Wij willen wat zij heeft. Jennifer Aniston is de godin van de gouden teint. Zonder een zweempje rood, met precies die gezonde glans en natuurlijk stralende huid die make-up overbodig maakt. Haar geheim: doseren, smeren en vitaliseren met vitaminen. GLOSS dook in een cursus zonaanbidding voor gevorderden.

Adoptiemoeders: Katharine Heigl is een mix 'n match moeder

“Ik heb altijd geweten dat ik wilde adopteren. Mijn moeder adopteerde voor ze zelf zwanger raakte en ik wilde dat ook.” Na twee adopties kreeg Katherine een biologische zoon waarmee haar gezin compleet is. “Eén ding weet ik nu zeker: ik adopteer liever dan dat ik zelf moet bevallen.” Lees het hele verhaal van Katharine Heigl in GLOSS!

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU