GLOSS 52

Gloss 52

Overzicht

  • Heerlijk jezelf: Leef zoals Loretta van Koffietijd
  • Poets je slank: De grote voorjaarsschoonmaak
  • Corrigerende maar tóch sexy lingerie
  • Vijf oefeningen voor een prachtige bilpartij
€ 1,99
Op voorraad

Overzicht

  • Heerlijk jezelf: Leef zoals Loretta van Koffietijd
  • Poets je slank: De grote voorjaarsschoonmaak
  • Corrigerende maar tóch sexy lingerie
  • Vijf oefeningen voor een prachtige bilpartij

Omschrijving

Dag winter, hallo lente! Lichaam en geest zijn hoognodig toe aan het nieuwe seizoen, dus volg de tips in Gloss 52 voor een opgeruimd hoofd, huis en lichaam! En is All You Need Is Love jouw favoriete programma? Robert ten Brink zorgt samen met zijn vrouw dat elke aflevering een succes wordt. Wat is de kracht van dit koppel en hoe gaan hun vijf dochters daarmee om? Natuurlijk staat deze Gloss ook weer vol beauty- en fashiontrends, leuke winacties en het laatste nieuws rondom de sterren. Hieronder een glimp van wat je verder kan verwachten.

Deze sterren vielen van hun voetstuk…

Ze waren de gespierde belichamen van de Amerikaanse droom. Mannen wilden hen zijn, vrouwen wilden hen hebben. De Kennedy’s stonden wereldwijd bekend om hun charme, sportiviteit en slaapkamerogen. Dat hun vader rijk was geworden van de dranksmokkel, een antisemiet was en stiekem onder de rokken van Gloria Swanson kroop, zorgde even voor een schandaal.

Weg met de winter, lang leve de lente

De vogeltjes fluiten luidkeels, de krokussen komen tevoorschijn; het is de hoogste tijd om de winter van je af te schudden en je vol in de lente te storten met de tips uit Gloss 52. Lichaam en geest zijn hoognodig toe aan het nieuwe seizoen. Laat die sappen weer stromen

Hoe ouder, hoe mooier

Sommige vrouwen hebben dat geluk. Het geluk dat ze met het klimmen van de jaren steeds mooier worden. Maar volgens Michelle Pfeiffer heeft het allemaal niets met geluk te maken. “Iedereen wordt ouder en zodra je dat accepteert en er niet meer tegen vecht, heeft het geen effect meer op je.” Ook Kate Winslet ziet alleen maar voordelen in het ouder worden. Lees in deze Gloss wat de sterren hebben te zeggen over ouder worden en hoe ze dit (proberen te) accepteren.

Tip! Corrigerende, maar toch sexy lingerie voor elke maat

Een prachtige platte buik, droom decolleté, smalle heupen en dat alles zonder dieet. Corrigerende lingerie helpt jou een handje om je prettiger te voelen in jouw favoriete outfit! Dat geeft niks, want niemand heeft het perfecte lichaam. Gloss zet op een rijtje welke corrigerende lingerie het beste bij jouw lichaamsvorm past.

Poets je slank!

De lente is begonnen! Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Het huishouden wordt vaak beschouwd als een saai karweitje, maar wist je dat je met een grote schoonmaak veel calorieën verbrandt? Zo is het schoonmaken van de badkamer even effectief als een rondje fietsen. Dus zet de muziek lekker aan en poets je slank! Lees in Gloss met welke taak je de meeste calorieën zal verbranden voor wat extra motivatie.

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU