GLOSS 51

Gloss 51

Overzicht

 • 30 klassieke fabels over afvallen
 • De perfecte jeans voor elk type lichaam
 • Missionarisstandje: Zo wordt het wél spannend!
 • Lang leve de sleur!
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • 30 klassieke fabels over afvallen
 • De perfecte jeans voor elk type lichaam
 • Missionarisstandje: Zo wordt het wél spannend!
 • Lang leve de sleur!
 • Omschrijving

  Saai is het nieuwe sexy! Gloss dook in de wereld van huwelijkse trouw, soulmates én sixpacks en is overtuigd: we willen een brede, brave borst waar we op kunnen leunen. En wil je toch een beetje spanning? We geven 10 manieren om hét weer spannend te maken. Verder vertel Leontine Borsato in deze Gloss hoe ze haar drie pubers heeft opgevoed en voorbereid op zowel liefdes- als professioneel gebied. Natuurlijk hebben we ook de leukste fashiontrends voor de lente uitgelicht, hebben leuke winacties en zetten we de perfecte jeans voor elk type lichaam op een rijtje. Lees dit en meer in deze nieuwe Gloss!

  De perfecte jeans voor elk type lichaam

  Een spijkerbroek, wie houdt er niet van? Bijna elke vrouw heeft wel een favoriete jeans die iedere week weer uit de kast wordt gehaald. Met het juiste model laat jij je prachtige rondingen naar voren komen, verberg je heupvetjes én ben je onweerstaanbaar!

  Saai is het nieuwe sexy

  De ideale man van tegenwoordig mag een tikje saai zijn. Waar de één een saaie man als een bijna-dood-ervaring omschrijft, ziet een groeiende vrouwen de voordelen van zo’n voorspelbare man in: een brave borst waar je op kunt bouwen en voorspelbaar genot is tenslotte genot met een heleboel voorpret. Gloss dook in de wereld van huwelijkse trouw, soulmates én sixpacks en is overtuigd: een beetje saai is best sexy!

  Tip! 30 klassieke fabels over afvallen

  We dromen allemaal van een slank figuur dat werkelijk alles staat en past. Helaas gaan we vaak de fout in tijdens het afvallen. Eén appeltje rond de middag eten en daar mee afvallen? Keep dreaming! Check de onderstaande fabels over afvallen en voorkom teleurstellingen!

  Lang leve de sleur!

  Alle plannen om dit jaar eens ‘helemaal anders te gaan doen’ mogen weer in de kast. Want het is juist de routine die je vrijheid geeft. Lekker toegeven aan de dagelijkse sleur heeft alleen maar positieve gevolgen. Bevrijd je geest met een strak geplande agenda.

  Mmmmm… Missionarisstandje! Zo wordt het wél spannend!

  Weinig mensen durven het toe te geven, maar het is het meest favoriete standje van veel mannen en vrouwen. Makkelijk, intiem en altijd goed. Saai? Met deze tips verander jij het saaiste standje in stomende seks. Dim the lights, please!

  Bekijk de preview met ISSUU

  Bekijk de preview met ISSUU