Gloss 50

Gloss 50

Overzicht

  • De beste work-out voor elk type lichaam
  • Vol zelfvertrouwen: Doe als Adele en Jennifer
  • Hippe ski-kleding
  • Kirk Douglas is niet klein te krijgen
€ 1,99
Op voorraad

Overzicht

  • De beste work-out voor elk type lichaam
  • Vol zelfvertrouwen: Doe als Adele en Jennifer
  • Hippe ski-kleding
  • Kirk Douglas is niet klein te krijgen

Omschrijving

De vijftigste editie van Gloss is natuurlijk reden voor een feestje! In deze editie hebben we de mooiste cadeaus voor je uitgezocht die jij kunt winnen. Verder staat deze Gloss weer bomvol nieuws over de celebs en artikelen die jou kunnen helpen. Leer van Adele en Jennifer om van je onvolkomenheid je handelsmerk te maken, detox met hetzelfde sapje als Blake Lively en contour je gezicht zoals Kim Kardashian dat doet. Verder hebben we de mooiste sterrenlook samengesteld passend bij jouw budget en schijnt het dat het tijdstip van je geboorte alles zegt over je karakter. Check snel in Gloss of dit ook bij jou klopt! Hieronder een overzicht wat je nog meer kan lezen in Gloss.

Het geheime pact van je hormonen en hersenen

Een huwelijkscrisis rond je vijftigste leidt vaak tot een scheiding. Vooral als het de vrouw is die uitgekeken is op haar echtgenoot. Een typisch gevalletje midlife crisis? Dat hoeft niet. Volgens wetenschapsjournalist Hanny Roskamp is er een oeroude oorzaak die er voor zorgt dat je je oude man wilt inruilen voor een nieuw én heel ander exemplaar: “wij maken in de samenleving een fout door te denken dat biologie er niet zo veel toe doet.”

Kirk ‘krasse knar’ Douglas is niet klein te krijgen

Hij werd honderd jaar geleden geboren als Issur Danielovitch Desmky, de zoon van een voddenman uit Wit-Rusland maar de hele wereld kent en bewondert hem als Kirk Douglas, gevierd acteur en vader van Michael Douglas.

Van de piste naar de après-ski zonder je om te kleden

Het wintersportseizoen is weer aangebroken en dat betekent: sneeuw, zon, vallen, opstaan én heel veel glühwein. Wat is er nu leuker om zo van de piste in de après-ski te belanden? Met deze gave items ben jij zowel op als naast de piste perfect gekleed! Ein Prosit

Tip! De beste work-out voor elk type lichaam

Hoe kan het dat wanneer je juist hard traint en op je eten let, je soms geen resultaten ziet of zelfs aankomt? Volgens voedingsdeskundige Barbara Schmidt kan het vrouwenlichaam onder vier verschillende types worden verdeeld, met elk zijn eigen eigenaardigheden. Gebaseerd op deze vier type lichamen, heeft Gloss een lijst met do’s gemaakt waarmee jij aan je droomlichaam komt!

!

 

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU