Number One

Number One

Overzicht

  • Voor stoere, stijlvolle mannen met lef
  • Interviews met mannen die het beste zijn in wat ze doen
  • Bbq-en met Chef met Lef
  • Real life story: Bikkels met ballen
€ 5,95
Op voorraad

Overzicht

  • Voor stoere, stijlvolle mannen met lef
  • Interviews met mannen die het beste zijn in wat ze doen
  • Bbq-en met Chef met Lef
  • Real life story: Bikkels met ballen

Omschrijving

"Wat kunnen we nog meer samen doen", vroeg Everon Jackson Hooi (GTST) na de evaluatie van zijn covershoot voor Fitness for Men. "We kunnen samen een magazine maken", was het antwoord van Arjan Kropman (hoofdredacteur F&L Publishing).

Number One is een afwisselend magazine van 164 bladzijden met mooie fotografie, korte items maar ook lange verhalen. Voor de jonge, stoere man die van alles het beste willen en het maximale uit hun leven willen halen. We rijden de beste auto's, bespreken de beste boeken en albums en interviewen mannen die het beste zijn in wat ze doen. Dit magazine gaat over het lef hebben om de lat hoog te leggen.

Grootmeester in de ring

Een interview met wereldkampioen Rico Verhoeven. Zijn kracht is zijn denkwerk. Daarmee is hij zijn tegenstanders vijf stappen vooruit en dat is uniek voor een kickbokser. "Winnen is mijn motivatie. Ik ben de beste en ik wil de beste blijven."

Vuurtje stoken

Bij een mannenmagazine en een hete zomer mag een goede bbq niet ontbreken. Wij vroegen Chef met Lef Nigel van der Horst om zijn vuurtje op te stoken. Want bij een goede BBQ hoort vlees - veel vlees. "“Als je de hele avond achter de BBQ staat, verbrand je meer calorieën en kun je ook wat meer eten.”

Ronaldo vs. Messi

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn de beste voetballers van de wereld. We zoeken uit wie de #ONE is op het gebied van salaris, auto's, exen en doelpunten.

Real life story: Bikkels met ballen

Jaarlijks krijgen in Nederland zo’n 800 (jonge) mannen te horen dat zij zaadbalkanker hebben. Een agressieve vorm van kanker. #ONE redacteur Terry Stooker weet er alles van en doet zijn verhaal.