Speciale actie: Gardeners' World abonnement

Speciale actie: Gardeners' World abonnement

Overzicht

 • Speciale aanbieding!
 • Hét tuinblad voor iedere tuinierder
 • Handige tips, adviezen & inspiratie
 • In elke uitgave een handige actielijst voor tuinonderhoud
 • € 59,50 Speciale prijs € 27,50
  Op voorraad

  Overzicht

 • Speciale aanbieding!
 • Hét tuinblad voor iedere tuinierder
 • Handige tips, adviezen & inspiratie
 • In elke uitgave een handige actielijst voor tuinonderhoud
 • Omschrijving

  Het magazine Gardeners' World, bekend van het gelijknamige tv-programma op BBC, geeft jou alle handvaten om jouw tuin om te toveren tot een waar paradijs en voorziet je van allerlei handige tips. Kruiden kweken, een prachtig gazon creëren of meer kleur in je tuin; met dit magazine krijg je het voor elkaar. Met deze speciale aanbieding ontvang je nu 10 nummers van €59,50 voor maar €27,50!

  Over Gardeners' World

  Een mooie tuin is een klein en persoonlijk stukje paradijs, waar je graag wilt zitten met je familie en vrienden bij mooi weer voor een etentje of barbecue. En er is toch niks zo ontspannend als een dag wroeten in de aarde tussen de bloemetjes en de bijtjes terwijl de zon schijnt? Garderners’ World-experts Monty Don, Carol Klein, Alan Titchmarsh, Joe Swift en anderen delen niet alleen hun liefde voor tuinieren, maar ook al hun tuingeheimen met je. Garderners’ World staat elk nummer bomvol inspiratie, van hoe je bepaalde planten kweekt, tot welke planten geschikt zijn voor jou en natuurlijk hoe je ze verzorgt. Het maakt niet uit hoe groot of klein je tuin is. Leer de fijne kneepjes van het tuinieren en maak je eigen stukje paradijs om van te genieten.

  Automatisch op jouw deurmat

  Wil je een jaar genieten van Gardeners' World? Met dit speciale abonnement ontvang je in een jaar tijd 10 uitgaven automatisch op je deurmat. De nieuwste uitgave ontvang je nog voordat deze in de winkel ligt. Zo kun jij als eerste genieten van alle handige tips! In elke uitgave zit een actielijst voor tuinonderhoud, zodat jouw eigen tuin er perfect bij blijft liggen.

  Je ontvangt de eerstvolgende nieuwe uitgave van Gardeners' World als eerste uitgave bij dit abonnement.

  Deze actie loopt t/m 3 september 2017. Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €49,50 voor 10 nummers (€54,50 voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.

  Bekijk de preview met ISSUU

  Bekijk de preview met ISSUU