Royal GLOSS 10

Royal GLOSS 10

Overzicht

  • Vier koninginnen in spé
  • Het is feest bij de Britten
  • De schoenen van Máxima
  • Royal twins
€ 3,95
Op voorraad

Overzicht

  • Vier koninginnen in spé
  • Het is feest bij de Britten
  • De schoenen van Máxima
  • Royal twins

Omschrijving

In Royal GLOSS 10 duiken we dieper in de huwelijkslevens van de verschillende koninklijke paren. Want zoals bij ons ‘gewone mensen’ het geval is, moet het ook in de koninklijke huizen af en toe eens flink tekeer gaan. En hoe bereiden ze de nog jonge troonopvolgers voor op een leven op de troon? In deze Royal GLOSS lees je een uitgebreide reportage van vier koninginnen in spé. Verder staat dit nummer weer boordevol mode, want één ding mogen we zeker vaststellen over de huidige kroonprinsessen en koninginnen, het zijn stuk voor stuk mode-koninginnen.

Koninginnen in spé

Ooit zijn ze voorbestemd om koningin te worden: Elisabeth van België, Leonor van Spanje, Ingrid Alexandra van Noorwegen en natuurlijk onze eigen Amalia van Nederland. Altijd omringd door lijfwachten groeien de vier generatiegenootjes in de schaduw van de troon op, maar ondanks dat toch en een ‘zo gewoon mogelijke’ jeugd krijgen. Wat hebben de meisjes overeen met elkaar en wat staat hun te wachten in een vastomlijnde toekomst? Je leest het in de uitgebreide reportage over deze vier koninginnen in spé.

Het is feest bij de Britten

Haar grootste wens is uitgekomen; Kate van Engeland is voor de derde keer zwanger. De schattige George mag ein-de-lijk naar school en prins Harry is helemaal in love met de mooie Suits actrice Meghan Markle. Tijd voor taart en (alcoholvrije) bubbels!

De schoenen van Máxima

Hoe zou de schoenenkamer van Máxima eruit zien? In de afgelopen jaren droeg onze mooie koningin maar liefst vijfhonderd paar schoenen in alle kleuren van de regenboog. De schoenenkasten moeten dus wel het toonbeeld van klasse, kleur én rijkdom zijn, want wie kan haar dat nazeggen? En ondanks haar schoenmaat 42/43 droeg Máxima ook nog eens alle typen schoenen die je maar kunt bedenken.

Royal twins

Of al het goede in tweeën (of in drieën) komt, daarover verschillen de meningen. Maar met een tweeling is het in elk geval dubbel geluk. Royal GLOSS zet een aantal koninklijke twins op een rijtje.

Bekijk hier de preview

Bekijk hier de preview