Photoshop Magazine 47

Photoshop Magazine 47

Overzicht

 • Fantasy art met laagmaskers
 • Maak een patroon van een cartoon
 • Boordevol inspiratie en tips van experts
 • Met gratis workshopbestanden
 • € 8,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Fantasy art met laagmaskers
 • Maak een patroon van een cartoon
 • Boordevol inspiratie en tips van experts
 • Met gratis workshopbestanden
 • Omschrijving

  Photoshop is bij uitstek het programma om digitale kunst te maken. En met Photoshop Magazine ben je aan het juiste adres om te leren hoe je dat precies doet.

  In dit nummer vind je de meest uiteenlopende creatieve workshops, tips en trucs, workshops voor beginners, de helpdesk en nog veel meer. Maar we starten met het hoofdartikel over fantasykunst. Je kunt gerust zeggen dat de laagmaskers in Photoshop even belangrijk zijn als de lagen in het Lagenpalet. Sci-filandschappen bouwen, fantasyportretten maken, abstracte kunst ontwerpen of mythische wezens creëren; het is allemaal een koud kunstje als je eenmaal weet hoe je de maskers gebruikt. Wij leren je hoe je er zelf mee aan de slag gaat én hoe eenvoudig het eigenlijk werkt.

  Leer stap voor stap photoshoppen als een pro

  De creatieve workshops in deze uitgave zijn even gevarieerd en uitgebreid als je van ons gewend bent. Stap voor stap en met duidelijke afbeeldingen 'shop' je bijvoorbeeld zelf het noorderlicht in je landschapsfoto's, schilder je over portretfoto's om ze van een illustratief effect te voorzien, zet je typografie om in een 3D-design, en bouw je een kasteel in een sprookjesachtig landschap door verschillende afbeeldingen te mixen. Als je nog niet zo'n ervaren photoshopper bent, laten we je onder andere kennismaken met de kracht van het Penseelgereedschap. Ook leggen we uit hoe je cameravervorming corrigeert, foto's verscherpt, en hoe je je haren en ogen een ander kleurtje geeft. Hou je van webdesign, dan leer je alles over de nieuwste functies in Photoshop CC die het leven van de webdesigner een stuk eenvoudiger maakt. Zoek je wat meer uitdaging, maak dan eens een compositie met foto's met een geïllustreerd tintje. Wij laten zien hoe je deze klus klaart.

  De extra's

  Photoshop Magazine zou Photoshop Magazine niet zijn als je niet wat extra's kreeg bij het blad. Zoals altijd kun je aan de slag met de voorbeeldfoto's die je gratis van onze site kunt downloaden. Bovendien maak je kans op een vette prijs door je Photoshopwerk in te sturen voor De uitdaging. Dit keer kun je een 40'' 4K-monitor van iiyama t.w.v. 599 euro winnen!

  Wil je op een leuke manier creatieve beelden leren maken in Photoshop? Bestel dan snel deze uitgave van Photoshop Magazine.