Koninklijke Geschiedenis tweejarig abonnement

Koninklijke Geschiedenis tweejarig abonnement

Overzicht

 • 33% korting t.o.v. de winkelprijs
 • Mis geen enkel nummer!
 • Alles over de adellijke geschiedenis
 • € 47,60 Speciale prijs € 32,00
  Op voorraad

  Overzicht

 • 33% korting t.o.v. de winkelprijs
 • Mis geen enkel nummer!
 • Alles over de adellijke geschiedenis
 • Omschrijving

  Geschiedenis wordt weer leuk! In elke uitgave vind je grondige artikelen en prachtig beeldmateriaal over belangrijke royals die de aanleiding waren voor grote gebeurtenissen uit de geschiedenis. Wil je geen enkele uitgave missen? Neem dan een abonnement! Ontvang nu gedurende twee jaar 8 nummers voor slechts €32,- (i.p.v. €47,60).

  Koninklijke Geschiedenis in het kort

  Royals zijn altijd goed voor discussie, of het nou gaat over de kleding, de tradities of over geheimen en schandalen. In Koninklijke Geschiedenis, een uitgave van Alles over Geschiedenis, vertellen we over onder andere de gebeurtenissen uit de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Eerste Wereldoorlog. Vaak waren het de daden van koningen en koninginnen, de paus, en andere belangrijke adellijke die de aanleiding waren voor deze grote gebeurtenissen. Hun ijdelheid, ruzies, verlangens en schandalen veranderden de geschiedenis van de wereld. Koninklijke Geschiedenis gaat met grondig onderzochte teksten en prachtig beeldmateriaal dieper in op deze adellijke achtergronden van de geschiedenis.

  Op je deurmat

  Wanneer je dit abonnement afsluit, ontvang je 8 nummers van Koninklijke Geschiedenis voor slechts €32,-! Nog voordat het nieuwste nummer in de winkel ligt, heb jij hem al in huis. Profiteer van deze actie met 33% korting t.o.v. de winkelprijs en mis geen enkel nummer!

  Je ontvangt de eerstvolgende nieuwe uitgave van Koninklijke Geschiedenis als eerste uitgave bij dit abonnement.

  Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €22,- voor 4 nummers (€24,- voor Belgische abonnees), daarmee bespaar je op de prijs van de losse nummers.