koken & genieten okt/2018

Herfst in de keuken

koken & genieten okt/2018

Herfst in de keuken

Short description

Overzicht

  • Koken met bospaddenstoelen
  • Verwarmende aardappelschotels
  • Weekendmenu met pompoen
  • Herfstbuffet voor gasten
  • De lekkerste plaatkoeken
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Koken met bospaddenstoelen
  • Verwarmende aardappelschotels
  • Weekendmenu met pompoen
  • Herfstbuffet voor gasten
  • De lekkerste plaatkoeken

Beschrijving

Niets is lekkerder dan braden, smoren of bakken op een gure herfstdag. In dit sfeervolle najaarsnummer vind je verwarmende inspiratie: boterkoek uit de oven gevuld met abrikozenjam, de lekkerste bij- en hoofdgerechten met aardappel en een buffet voor gasten met al het aantrekkelijke van de herfst.

Koken met bospaddenstoelen

Van de fascinerende verscheidenheid aan paddenstoelen in het bos krijg je zin om met paddenstoelen te koken. En misschien wel om ze zelf te plukken. Ook eetbare paddenstoelen uit de vrije natuur kun je in onze gerechten verwerken: rundergoulash met gemengde paddenstoelen, spaghetti met boleten en paddenstoelenroomsoep met spekpruimen.

Weekendmenu met pompoen

Wanneer de dagen korter worden is het extra gezellig om met je gasten uitgebreid aan tafel te zitten. Kies een weekend met onstuimig herfstweer om binnen lekker een menu van herfstsalade met gorgonzola, pompoen en kip uit de oven en een banaan-toffeedessert te koken. Met deze smaakvolle gerechten in het middelpunt kan de avond niet lang genoeg duren.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Koken met bospaddenstoelen
  • Verwarmende aardappelschotels
  • Weekendmenu met pompoen
  • Herfstbuffet voor gasten
  • De lekkerste plaatkoeken

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU