koken & genieten okt/2017

koken & genieten okt/2017

Overzicht

  • Eenpansgerechten uit de oven
  • Superieure schnitzels
  • De heerlijke herfstkeuken
  • Zo maak je pizza uit de pan
€ 2,99
Op voorraad

Overzicht

  • Eenpansgerechten uit de oven
  • Superieure schnitzels
  • De heerlijke herfstkeuken
  • Zo maak je pizza uit de pan

Omschrijving

Herfst. Hoewel afscheid nemen van de zomer toch altijd weer lastig is, maakt de herfst dat in de keuken helemaal goed. Het seizoen zit namelijk vol met heerlijke, stevige gerechten, die je voorbereiden op de naderende kou. Ook dit jaar kunnen we weer aan de slag met de volle smaak van pompoen, hebben we maar één pan nodig en is het appeltje weer volop aanwezig. Wat je allemaal met schnitzel kunt? Veel meer dan je denkt.

Eenpansgerechten uit de oven

Eigenlijk heb je voor een lekker herfstgerecht maar twee dingen nodig: één pan en een tas vol boodschappen. Zo maak je met gehakt, ui en lasagnebladeren een romige lasagnesoep en kun je rundvlees en pompoen combineren voor een grote pan runderstoof, waar je je na een koude herfstdag, heerlijk aan kunt opwarmen.

Superieure schnitzels

De schnitzel kennen we in vele soorten en maten: van de wienerschnitzel in zijn puurste vorm, tot een rijkelijk belegde boerenschnitzel met ui en spek. Toch gaat de toepassing van die gepaneerde lap vlees veel verder dan je zou denken. Een schnitzel kan namelijk heel goed met gorgonzola, courgette, tomaat en champignons, of in plaats van vis in je paëlla. En voor je Elzasser flammkuchen gebruik je voortaan een schnitzel als bodem.

Verder:
• Soezen van toffee
• Een pizza uit de pan
• Tips bij het maken van zuurvlees
• Superfoods
• Een chocoladetaart om van te dromen
• Lekker voor de doordeweeks

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU