koken & genieten nov/2020

Comfortfood

koken & genieten nov/2020

Comfortfood

Short description

Overzicht

  • Snel en lekker aan tafel
  • Midden-Oosterse fondue
  • Gerechten uit één pan
  • Ode aan de aardappel
  • Bakken met chocolade
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Snel en lekker aan tafel
  • Midden-Oosterse fondue
  • Gerechten uit één pan
  • Ode aan de aardappel
  • Bakken met chocolade

Beschrijving

Het lekkerste aan de herfst zijn toch wel die gloeiende rode wangen als je van buiten naar binnen komt. Of die bevroren vingers die je zo mooi kunt opwarmen aan een kop thee. Die thee serveren wij in november het liefst met chocoladegebak met vanille. De overige koude herfstdagen brengen we door in de keuken met gerechten uit één pan of de homemade maaltijden van Karin Luiten.

De makkelijke keuken van Karin Luiten

Karin is in gedachten altijd bij ons in de supermarkt. Als een soort engeltje op onze schouder fluistert ze ons in om niet die pot pastasaus te pakken, maar de tomaten om ‘m zelf te maken. Als er iemand gek is op vers, is het Karin wel. Met haar recepten wordt een hele kip bereiden zelfs kinderspel.

Aan de aardappel!

Vanavond geen AVG’tje, maar wél aardappel op tafel. Wij laten zien waarom je de pieper net zo hard op je eettafel mag shinen als je risotto’s en pasta’s. Maak onze herfstige aardappelsalade met procureur of de kikkererwtencurry met aardappel en groene kool. Gezond en lekker!

En verder…

Simpele en snelle gerechten voor doordeweeks, een weekendmenu om mee uit te pakken voor je geliefde of familie, koken met wild, fonduen met falafel en veel, veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Snel en lekker aan tafel
  • Midden-Oosterse fondue
  • Gerechten uit één pan
  • Ode aan de aardappel
  • Bakken met chocolade

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU