koken & genieten jul/2019

Dinner on the go

koken & genieten jul/2019

Dinner on the go

Short description

Overzicht

  • Dinner on the go 
  • Stap voor stap lamsvlees 
  • Supersnel broodje braadworst
  • Eet je jong: de gezonde keuken 
  • Favoriet van de maand bloemkool
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Dinner on the go 
  • Stap voor stap lamsvlees 
  • Supersnel broodje braadworst
  • Eet je jong: de gezonde keuken 
  • Favoriet van de maand bloemkool

Beschrijving

Met het julinummer neem je de lekkerste gerechten mee op reis. In weckpotten maak je stevige groentesoep met gehaktballetjes in. Maar ook ratatouille uit de oven, varkensrolletjes in tomatensaus en zelfs pestobroodjes. Zo eet je op de camping of in de camper een heerlijke verse maaltijd.

Bloemkool de baas

Wat te doen met bloemkool? In het julinummer vind je vier lekkere down to earth bloemkoolrecepten. Zonder papperig papje of ‘bloemkoolsteaks’. In plaats daarvan maak je bloemkoolsalade met spek en ei, bloemkool-gehaktcurry en bloemkoolquiche met tonijn. Zo word je bloemkool de baas!

Eet je jong

Wil je gezonder en fitter door het leven? Door te koken met de juiste ingrediënten eet je jezelf jong. Deze maand maken we in de gezonde keuken linzensalade met nectarines en peultjes, risotto van gierst met kipfilet en gevulde groenten uit de oven. Verantwoorde gerechten die écht zo lekker zijn als ze eruitzien.

En verder…

Maaltijden voor iedere dag, zomerse buffetgerechten, inspiratie uit Japan: zoete en hartige crêpes, stap voor stap het lekkerste lamsvlees, snelle gerechten binnen 30 minuten, gebak zonder oven en pronkstuk witte schwarzwalder.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Dinner on the go 
  • Stap voor stap lamsvlees 
  • Supersnel broodje braadworst
  • Eet je jong: de gezonde keuken 
  • Favoriet van de maand bloemkool

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU