koken & genieten feb/2020

Valentijnsmenu

koken & genieten feb/2020

Valentijnsmenu

Short description

Overzicht

  • Valentijnsmenu met aperitief
  • Winterkost met wortelgroenten
  • Koken met citrus
  • Stap voor stap gepofte aardappel
  • 6x taart en gebak
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Valentijnsmenu met aperitief
  • Winterkost met wortelgroenten
  • Koken met citrus
  • Stap voor stap gepofte aardappel
  • 6x taart en gebak

Beschrijving

Pak in het valentijnsweekend lekker uit met een heerlijk driegangenmenu met romige wortelsoep, surf en turf biefstuk met garnalen en gebakken groenten en zoete chocolademousse na. Als voorafje kun je een heerlijke grenadinecocktail serveren.

Gehakt graag

Wat is er lekkerder dan thuiskomen met de geur van gehaktballetjes? Probeer eens wat nieuws met gehakt met de recepten in het februarinummer. Gehaktbrood in een krokante röstikorst uit de oven, pittige tandoorigehaktballetjes in kruidige saus met rijst of een gegratineerde gehaktpannenkoek met tomaatjes en lente-ui.

Winterkost met wortelgroenten

Het is hoogseizoen voor de groenten uit de grond! Wortels, knolselderij, koolraap en bieten. Maak je winterkost lekker vers met procureur met wortelgroenten, goulash met bieten uit de oven en koolraapstamppot met visfilet.

En verder…

Stap voor stap gepofte aardappel, 6x taart en gebak, favoriet van de maand citrusvruchten, keukenmiddeltjes voor de weerstand, snelle gerechten en makkelijke recepten voor doordeweeks.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Valentijnsmenu met aperitief
  • Winterkost met wortelgroenten
  • Koken met citrus
  • Stap voor stap gepofte aardappel
  • 6x taart en gebak