koken & genieten apr/2016

De lekkerste rollades

koken & genieten apr/2016

De lekkerste rollades

Korte omschrijving

Overzicht

  • Kikkererwten
  • Voorjaarsmenu
  • Feestelijke braadvlees
  • Salades
€ 2,99
Op voorraad

Korte omschrijving

Overzicht

  • Kikkererwten
  • Voorjaarsmenu
  • Feestelijke braadvlees
  • Salades

Omschrijving

April, volop lente. Daarbij horen lekker lichte gerechten en heerlijke voorjaarsmenu's. Start met een selderij-appelsoep en sluit af met een verrukkelijke blauwebessencheesecake. In dit nummer lekkere lentesalades voor een lichte en snelle maaltijd. Meer tijd om in de keuken te staan? De braadstukken wachten! Rollade en rosbief maken van uw etentje een feestmaaltijd.

Voor iedere dag

Genoeg inspiratie om iedere dag lekker te koken. Noedels met kip en Chinese kool of bloemkoolschotel. Maar ook typische voorjaarsgerechten als lente-minestrone met gremolata. We vieren het aspergeseizoen met minischnitzels met asperge-aardappelsalade. Natuurlijk mag het toetje niet ontbreken, favoriet is de frambozen-rabarbercrumble.

Koken met kikkererwten

Altijd handig in de voorraadkast, kikkererwten. Gedroogde kikkererwten zijn jaarrond verkrijgbaar, makkelijk te bewaren en goedkoop. Maar het allerbelangrijkste: ze zijn heel erg lekker! Met de welbekende humus kun je eindeloos variëren. Een beetje chili voor meer pit, of pesto voor een mediterrane touch. Of geniet van zelfgemaakte falafel of een pittige kikkererwtensalade met bonen.

Bliksemsnel en lekker licht

Nog nooit was gezond eten zo makkelijk. Lekker lichte gerechten staat binnen 30 minuten op tafel. Of u nu kiest voor een snelle pasta met broccoli en roomkaas, rodelinzensalade met appel of een kipwrap met bieslook; allemaal hebben weinig calorieën maar geven veel energie. Precies wat we nodig hebben op frisse lentedagen.

En verder …

Seizoenskeuken met verse vis, roodbaars, skrei en honingzalm met romige komkommer. Heerlijk zoet: oreo-cheesecake, frambozen-vanillesavarin, perzikgebak met stracciatellakruimels, wortel-walnootcake met meringue. Surf en turf, vlees en vis op één bord. Braadstukken van rollades tot knapperige varkenshaasjes, camembertbraadstuk, rosbief en kalkoenborst.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Kikkererwten
  • Voorjaarsmenu
  • Feestelijke braadvlees
  • Salades