foodies dec/2017

foodies dec/2017

Overzicht

  • Het superdikke kerstnummer van foodies
  • Bijna 100 heerlijke kerstrecepten
  • DIY’s en stylingtips
  • Langere levertijd
€ 8,95
Op voorraad

Overzicht

  • Het superdikke kerstnummer van foodies
  • Bijna 100 heerlijke kerstrecepten
  • DIY’s en stylingtips
  • Langere levertijd

Omschrijving

In deze superdikke kersteditie van foodies pakken we uit met alles op het gebied van eten, koken én lifestyle in de feestmaand. Met de Big Christmas Issue stel je jouw kerst helemaal zelf samen, van de kleur van je tulband tot de versieringen in je kerstboom en de cocktailglazen op de bar. Of je nou van klassiek houdt – met kerstbrood, kalkoen en glühwein, of de voorkeur geeft aan een modernere aanpak met cocktails en borrelplanken, ook daarin is de keuze weer reuze: ga je voor een kaasplank, een zeevruchtenplateau of een toetjesplank? En met welke dranken serveer je die? De foodies kersteditie staat je bij in het kiezen van jouw kerstfeest!

24/7 kerst

Van het ontbijt tot de late uurtjes – in de decembermaand geniet je volop van de mensen om je heen. En zij weer van jouw homemade brioches, die we bakken met patissier Hidde de Brabander. Of een malse rosbief met cranberrycompote, een warme red velvet hot chocolate of een luchtige, schuimige meringuerol met grapefruit. Zin om uit te pakken? Kook het ultieme menu met coquilles, kreeft met saffraanboter, kwartel met pickled rozijnen en bloemkoolcouscous en een chocolade-framboosbombe tot besluit. Impressive!

Voor(raad)pret

Kerst is een drukke en hectische tijd waarin veel gekookt wordt; dan is het niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend leuk om van te voren in alle rust wat voor te bereiden. Jouw kerstgevoel begint lekker vroeg wanneer je aan de slag kunt met een gingerbreadgranola voor bij het kerstontbijt of een grapefruitcurd om je nagerecht mee aan te kleden of voor over een lekker beenhammetje. Een volle voorraadkast is immers het halve werk!

Kerst-DIY’s

Zet je culinaire lifestyle voort in de woon- en badkamer. Want met rozemarijn, pompoenpitolie en mosterdzaad kun je meer dan alleen koken: je maakt er de lekkerste zeepjes mee. Superleuk om deze feestdagen als cadeautje te geven. Of kies een van de vele andere DIY’s om je huis volop in de decembersfeer te krijgen. Deze kerst maken we alles van begin tot eind zelf – voor een onvergetelijke feestmaand!

En veel meer...

Na jaren kerstkalkoen toe aan iets anders? Go veggie! Nadia maakte de spectaculairste vega kerstgerechten die je met veel oeh’s en ah’s op tafel zet. En ben je in een cosmopolitische bui? Dan zet je een topstuk uit Napels, Libanon of Colombia op tafel.

Heb je een abonnement op foodies of heb je vóór 7 november een abonnement afgesloten? Dan ontvang je dit kerstnummer al bij je abonnement.

Deze uitgave wordt vanaf 18 november geleverd.

Bekijk hier de preview

Bekijk hier de preview