foodies aug/2020

Culi roadtrip

foodies aug/2020

Culi roadtrip

Short description

Overzicht

  • Zonnige smaken uit de Tex-Mex keuken
  • Iconische gerechten uit een Amerikaanse diner
  • De lekkerste bakgerechten voor het weekend
  • Salades zoals je ze nog nooit hebt gegeten
€ 6,79
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Zonnige smaken uit de Tex-Mex keuken
  • Iconische gerechten uit een Amerikaanse diner
  • De lekkerste bakgerechten voor het weekend
  • Salades zoals je ze nog nooit hebt gegeten

Beschrijving

Droom jij van verre reizen maar zie je zo’n lange vlucht nu even niet zitten? Stap dan denkbeeldig in ons Volkswagenbusje en reis mee door Amerika. Lang de westkust voor zalmburgers en Tex-Mex, via het noorden om te dineren in een Amerikaanse diner met chicken & waffles en naar het zuiden voor carrot dog en ander vega streetfood. Dit nummer is een beleving voor je smaakpapillen!

Waanzinnige westkust

De westkust van Amerika heeft het allemaal: verse vis, goede seizoensgroenten en internationale invloeden. Wij laten zien wat ze daar in het zonnige westen allemaal maken zoals maïssalade met gamba’s, chocolade-karamelpotjes met meringe en burgers met supermalse zalm.

Terug naar de jaren ‘50

De geel-rode sausflesjes, de roodleren banken, de rood-wit-geruite servetten en de XXL-colabekers: als er één omgeving iconisch is, is het de Amerikaanse diner wel. Wij maakten klassieke gerechten die je er tegenkomt: van chicken & waffles en freak shake tot chili cheese fries en wedge salad.

Wilde zalm uit Alaska

Voor de lekkerste wilde zalm reizen we met visexepert Bart van Olphen af naar Alaska. Bart laat zien hoe de vis duurzaam wordt gevangen en kan het natuurlijk niet laten om meteen met de verse oogst te gaan koken. Hij maakt ratatouille met gebakken zalmfilet en venkeljus en veel meer lekkers.

En verder

Stuift het bloem in het rond voor de lekkerste weekendbaksels, krijgen we een voorproefje van het nieuwe saladeboek van Ajda Mehmet, maken onze foodies friends dubbeldekkerburgers, maken we dinner rolls voor bij ontbijt of lunch, schrijven we een nieuw weekmenu en veel, veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken foodies
In het kort
  • Zonnige smaken uit de Tex-Mex keuken
  • Iconische gerechten uit een Amerikaanse diner
  • De lekkerste bakgerechten voor het weekend
  • Salades zoals je ze nog nooit hebt gegeten

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU