foodies sep/2017

foodies sep/2017

Overzicht

  • Vang de nazomer
  • Treat yourself
  • Zilt uit de zee
  • Inspiratie uit Corsica en Scandinavië
€ 6,25
Op voorraad

Overzicht

  • Vang de nazomer
  • Treat yourself
  • Zilt uit de zee
  • Inspiratie uit Corsica en Scandinavië

Omschrijving

Misschien wel de mooiste culinaire maand van het jaar: september. De maand waarin appels, steenvruchten de druiven rijp zijn, je je keukenrepertoire kunt aanvullen met de nieuwste vakantierecepten en waarin zomerse salades en herfstig comfort food beide prima op het menu kunnen!

Treat yourself

Een avondje helemaal voor jezelf? Profiteer van alle tijd die je hebt en duik de keuken in. Maak precies wat jij lekker vindt… mac & cheese, een stapel fruitige pancakes of cookie-dough-ijs dat je met niemand hoeft te delen, bijvoorbeeld. Nestel op de bank met je bordje op schoot en zet je favo serie erop. Deze recepten zijn gewoon too good to share.

Zilt uit de zee

Alle hens aan dek! Ga mee op reis naar de Camargue, het Zuid-Franse zoutwingebied waar de sauniers volgens eeuwenoude traditie fleur de sel uit de zoutbaden scheppen. Of zoek het dichterbij huis – neem een kijkje onder het zilte wateroppervlak van de Oosterschelde en ontdek de mosselen van Neeltje Jans. In de kookschool leer je wat je ermee maakt: gefrituurde mosselen met kappertjesmayo, moules à la normande of op houtskool gerookte mosselen met knoflookroom.

En verder...

Inspiratie uit het zonnige Corsica en het knusse Scandinavië uit twee nieuwe kookboeken. Nadia laat haar favoriete recepten uit de Hongaarse hoofdstad Boedapest zien. We garen steak & kidney en zachte karamelappels in een knapperige korst, en croute! Naast appels plukken we ook druiven om mee te bakken, van druivencheesecake tot druivenfoccacia – trossen los!

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU