foodies aug/2017

foodies aug/2017

Overzicht

  • Pool food: snacken aan het zwembad
  • Koken met de zomeroogst
  • Groene salades
  • Alles over bier
  • € 6,25
    Op voorraad

    Overzicht

  • Pool food: snacken aan het zwembad
  • Koken met de zomeroogst
  • Groene salades
  • Alles over bier
  • Omschrijving

    Stook het vuurtje van de zomer op met pittige bites from Brazil en zelfgebakken pitabrood of stay cool met een popsicle in je champagne en frisse groene salades – een passend recept voor elke temperatuur vind je in dit zinderende zomernummer van foodies.

    Pool food

    Het ultieme zomergevoel: lange lome dagen langs de rand van het zwembad. De zon die schittert in het water, een zacht luchtbed en een cocktail die matcht met je bikini. Op links wuivende palmen, op rechts de side table met zelfgemaakt pool food. Met een surf and turf sandwich met krab en entrecote, een fancy garnalen-meloencocktail, Hawaiiburger met kip en een heuse bananasplit maak je van je achtertuin een subtropisch snackparadijs.

    De gulle zomeroogst

    It’s official: 2017 is een geweldig moestuinjaar! Dieprode tomaten, knotsen van courgettes en handenvol besjes en aardbeien – of je nu zelf zo’n monsteroogst hebt of je fruit en groente van de markt haalt, in foodies vind je dé recepten om er een culinair spektakel van te maken. Van zomers bonenstamppotje tot tartelettes, tian en tomatenjam.

    En verder...

    Zonnige inspiratie uit bella Italia: een voorproefje uit de kookboeken Big Mamma (hét Italiaanse restaurant in Parijs) en Groenten van Antonio Carluccio. Daar worden we blij van! We koken met de smaakmakers komijn en lavas – Nadia laat je zien hoe je het beste uit beide naar boven haalt. Willem laat in zijn kookschool zien op welke manieren je vis marineert – denk escabeche, gravad lax en anchoiade. Verder lees je in foodies alle basics over bier, zodat je straks op het terras precies weet welk biertje je van de kaart plukt.

    Bekijk de preview met ISSUU

    Bekijk de preview met ISSUU