foodies feb/2022
foodies feb/2022
Short description
Overzicht
- Koken met komijn
- Butter chicken met naan
- De lekkerste curry's
- Bakken met kardemom
Short description
Overzicht
- Koken met komijn
- Butter chicken met naan
- De lekkerste curry's
- Bakken met kardemom
Beschrijving
Kan jij in deze koude dagen wel wat warmte gebruiken? Warm je van binnenuit op met de lekkerste gerechten uit India. Februari staat in het teken van de meest kruidige en kleurrijke keuken. Maak onze butter chicken, ga aan de slag met je eigen naanbrood en varieer erop los met curry!
Koken met Paulami Joshi
Ze is Indiaas van origine en schreef De bijbel van de Indiase keuken; Paulami is dus bij uitstek dé persoon om ons meer te leren over India. Bas ging bij haar langs en maakte klassieke Indiase gerechten als kheema pav en kokos-barfi. Benieuwd wat dat is? Lees ons februarinummer!
Komaan met komijn
Denk je aan India, dan vult je neus zich direct met de geur van kruidige komijn. Wij gingen aan de slag met deze heerlijke specerij en maakten dahl met komijn-naan, bloemkool-komijnpakora, wortel-biryani met komijn en saag paneer. Allemaal even lekker en verrassend.
En verder…
Zetten we kardemom op een voetstuk, verzamelden we de mooiste nieuwe kookboeken, duikt Martina in de wereld van specerijen (en hoe je ze zelf mengt) en veel, veel meer.
Type Product | Magazine |
---|---|
Merken | foodies |
In het kort |
|