koken & genieten sep/2020

Verse oogst

koken & genieten sep/2020

Verse oogst

Short description

Overzicht

  • 45x doordeweekse inspiratie
  • Haal alles uit je groente
  • Koken met kamut & spelt
  • Zo bereid je de lekkerste vis
  • Bak met de appeloogst
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • 45x doordeweekse inspiratie
  • Haal alles uit je groente
  • Koken met kamut & spelt
  • Zo bereid je de lekkerste vis
  • Bak met de appeloogst

Beschrijving

Hoewel augustus de oogstmaand is, valt er in september ook nog genoeg van het land of uit je (moest)tuin te halen. Denk aan bietjes, wortels en venkel. En als je dan lekker met deze groenten aan de slag gaat in je keuken, probeer dan eens niks te verspillen. Dus maak ook het blad van de bietjes en het loof van de wortels op. Wij laten je zien hoe je dit lekker verwerkt in je maaltijd.

Rolmops, lekkerbekje & zalm

Vrijdag visdag is vanaf nu jouw favoriete dag! Met het boek Vis voor beginners leer je de juiste vis kiezen, schoonmaken én bereiden. We geven een voorproefje van het boek met leuke weetjes en onze favoriete recepten voor crunchy gebakken vis en de Spaanse klassieker paella.

Bakken met appels

De eerste appels hangen inmiddels zwaar aan de bomen: tijd om te gaan plukken! Verzamel je mandje vol, want met deze appelbaksels ben jij voorlopig niet uitgebakken. Ga je voor Bretonse appeltaart met gezouten karamel, chocolade-appelcake of appel-mascarponetaart?

En verder…

Simpele en snelle gerechten voor doordeweeks, een voorproefje van de herfst met een heerlijke runderstoofpot, recepten om groenten in te maken en langer te bewaren, de lekkerste gerechten uit de oven, ontbijt- en lunchgerechten met gezonde granen en veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • 45x doordeweekse inspiratie
  • Haal alles uit je groente
  • Koken met kamut & spelt
  • Zo bereid je de lekkerste vis
  • Bak met de appeloogst

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU