koken & genieten sep/2017

koken & genieten sep/2017

Overzicht

  • Zoet en hartig met appel
  • Feestmenu voor het weekend
  • Seizoensrecepten met courgette
  • Lekkere ontbijtideeën
  • € 2,99
    Op voorraad

    Overzicht

  • Zoet en hartig met appel
  • Feestmenu voor het weekend
  • Seizoensrecepten met courgette
  • Lekkere ontbijtideeën
  • Omschrijving

    Het is gegarandeerd een maand vol kookplezier met de lekkerste ingrediënten van de nazomer. Boontjes, appels en pruimen toveren we om tot zoete en hartige heerlijkheden en ook de courgette komt verrassend lekker om de hoek kijken. Daarnaast klassiekers met gehakt en een geweldige smoothietaart.

    Sperzieboon & co

    Ze zijn volop verkrijgbaar in de nazomer en lekker in een ovenschotel met aardappel, bij gebakken kippenpootjes of in een lamsstoof. Sperziebonen, tuinbonen en snijbonen geven kleur aan je gerecht en zijn ook nog eens supergezond. Ieder moet zijn eigen boontjes doppen, maar voor deze recepten doe je het graag.

    Toscane: Italiaans feestje

    Met een buffet vol Italiaanse gerechten uit Toscane blijven we nog even in de vakantiesfeer. Proef van vers ciabatta-brood, panzanella-salade, salsicce in tomatensaus en knapperige spaghettichips. En omdat la vita niet dolce genoeg kan zijn, sluiten we de maaltijd af met limoncellomousse met cantuccini. Buon appetito!

    Pruimentaart

    Pluk de pruimen van de boom en verwerk het lievelingsfruit van het moment in een laagjestaart met chocoladecake en mascarpone, in een plaatkoek met walnoten of in een heerlijke clafoutis met een bolletje ijs. Bovendien een recept om zelf pruimenmoes te maken waarmee je kleine pruimentaartjes kunt vullen.

    Bekijk hier de preview

    Bekijk hier de preview