koken & genieten mrt/2018

Maart, feestelijke paastafel...

koken & genieten mrt/2018

Maart, feestelijke paastafel...

Short description

Overzicht

  • Zalige zalm x4
  • Stap voor stap karamel
  • Braden: toppers uit de ovens
  • Lekkere snelle successen
  • Rabarber: zoet & hartig
€ 2,99
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Zalige zalm x4
  • Stap voor stap karamel
  • Braden: toppers uit de ovens
  • Lekkere snelle successen
  • Rabarber: zoet & hartig

Beschrijving

Maart, feestelijke paastafel...

Ga je voor een gezellige brunch met de lekkerste paashapjes of kies je voor een chic paasmenu met lam, eiersalade in broodhaasjes en een advocaatdessert als afsluiter? In het paasweekend is het heerlijk koken, maar ook de rest van de maand zetten we de fijnste gerechten op tafel

Paasbrunch in Weense stijl

Wenen staat bekend om haar koffiehuizen, gezelligheid en aantrekkelijke hapjes. Vier Pasen in diezelfde ongedwongen sfeer met een Weense koffietafel, luchtige briochehaasjes en beenham met appel-mierikswortelsaus. Laat je gasten genieten van gevulde eitjes met hüttenkäse, tonijn en kappertjes en zorg dat er niemand naar huis gaat zonder de trots van Wenen geproefd te hebben, sachertaartjes vol met chocolade

Onweerstaanbare cheesecakes

Met verse roomkaas van het vroege voorjaar maken we onweerstaanbare cheesecakes: van romige crème-brûlée-cheesecake tot een gemarmerde tulband met chocolade. Liever een frisse variant? Maak dan de exotische cheesecake met kiwi en passievrucht. Welke taart je ook kiest, onze baktips zorgen ervoor dat hij perfect uit de oven komt

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Zalige zalm x4
  • Stap voor stap karamel
  • Braden: toppers uit de ovens
  • Lekkere snelle successen
  • Rabarber: zoet & hartig

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU