koken & genieten mei/2019

Vier het voorjaar

koken & genieten mei/2019

Vier het voorjaar

Short description

Overzicht

  • De mooiste taart voor moederdag
  • Koken met verse asperges
  • Zo maak je de lekkerste gehaktbal
  • De bloemetjes en de bijtjes: 3x honing
  • 54 heerlijke meirecepten
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • De mooiste taart voor moederdag
  • Koken met verse asperges
  • Zo maak je de lekkerste gehaktbal
  • De bloemetjes en de bijtjes: 3x honing
  • 54 heerlijke meirecepten

Beschrijving

Verras mama met een heerlijke hartentaart voor moederdag. Maak een feestelijk weekendmenu met voor- en nagerecht. Leer stap voor stap hoe je perfecte barbecue-steaks maakt. Lees alles over verse kruiden en maak er de lekkerste gerechten mee. Kortom, vier het voorjaar!

Koken met verse asperges

Het aspergeseizoen is weer aangebroken. De groente is maar een korte tijd van het jaar verkrijgbaar, dus geniet ervan zo lang het kan. Hoe maak jij ze het liefst? Op de klassieke manier met ham, kaas, ei en hollandaisesaus? In dit meinummer vind je veel inspiratie om met verse asperges te koken, zowel met de witte als de groene variant.

Zo maak je de lekkerste gehaktbal

Wie houdt er niet van? Daarom een ode aan de gehaktbal met een goed basisrecept en vier lekkere gerechten met verschillende soorten gehaktballen. Van gepaneerde gehaktballen met een knapperig korstje tot een onweerstaanbare ovenschotel met pasta, kaas en gehaktballen. Probeer ook de gehaktballen zonder vlees, met couscous en spinazie.

En verder…

Vier klassieke Franse gerechten, gezonde gerechten met verse groenten, zoete inspiratie met 3x honing, gevarieerde gerechten voor iedere dag, de snelle keuken, taarten en cakes met de lekkerste ingrediënten.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • De mooiste taart voor moederdag
  • Koken met verse asperges
  • Zo maak je de lekkerste gehaktbal
  • De bloemetjes en de bijtjes: 3x honing
  • 54 heerlijke meirecepten

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU