koken & genieten juni/2017

De zomer op tafel

koken & genieten jun/2017

De zomer op tafel

Short description

Overzicht

  • 61 zonnige recepten
  • Kip: elke dag lekker
  • De Italiaanse zomerkeuken
  • In het seizoen: heerlijke vlierbloesem
  • € 2,99
    Op voorraad

    Short description

    Overzicht

  • 61 zonnige recepten
  • Kip: elke dag lekker
  • De Italiaanse zomerkeuken
  • In het seizoen: heerlijke vlierbloesem
  • Beschrijving

    Eindelijk: de zomer staat weer voor de deur! En daarmee ook heel wat ingrediënten waar we het hele jaar reikhalzend naar hebben uitgekeken. We bakken met aardbeien en frambozen en maken de lekkerste traktaties met vlierbloesem. Verder koken we lichte doch smakelijke gerechten met kip en nieuwe aardappels. Om je vingers bij af te likken!

    Crunchy kruimels

    Kruimeldieven opgelet, want in dit nummer vind je maar liefst recepten voor de lekkerste crunchy cakes en taarten. Maak een romige kruimeltaart, kruimelbroodjes met rode bessen of de blauwebessen-amandelcrumble. Vergeet ook niet de kruimelfruitrepen voor onderweg, al gaat zo’n bananenmuffin met kokoscrumble ook prima uit het vuistje.

    Kiplekker

    Dat je met kip werkelijk alle kanten op kunt, blijkt eens te meer uit het seizoensthema van deze maand: kiplekker! Maak de knapperige drumsticks met ovengroenten, de harissabraadkip met couscous of ga voor de gebraden kip met olijven. Kortom: voor ieder wat wils!

    Weetje: kamille als smaakmaker

    Je kunt vers geplukte kamillebloemen drogen en gebruiken als thee, maar de zachte en zoete smaak is ook lekker in desserts of salades. Laat kamille trekken in hete room en maak er pannacotta van. Of zet de bloemen op azijn voor kamille-azijn.

    En verder

    • Pronkstuk: verfrissende frambozen-ijstaart
    • Van stronk tot steel: de nieuwe groentekeuken
    • Stap voor stap een aardbeien-amarettotaart maken
    • 7x nieuwe aardappels
    • Mozzarella: veelzijdige smaakmaker in de keuken
    • Vlierbloesem in de siroop, de boter, de curd en de koekjes!

    Details

    Details

    Meer informatie
    Type Product Magazine
    Merken koken & genieten
    In het kort
  • 61 zonnige recepten
  • Kip: elke dag lekker
  • De Italiaanse zomerkeuken
  • In het seizoen: heerlijke vlierbloesem
  • Bekijk de preview met ISSUU

    Bekijk de preview met ISSUU