koken & genieten jan/2021
koken & genieten jan/2021
Short description
Overzicht
- Snel en lekker aan tafel
- Koken met winterspecerijen
- Zo vind je spruitjes wél lekker
- Het lekkerste uit de Nederlandse keuken
Short description
Overzicht
- Snel en lekker aan tafel
- Koken met winterspecerijen
- Zo vind je spruitjes wél lekker
- Het lekkerste uit de Nederlandse keuken
Beschrijving
Kom heerlijk de winter door met onze verwarmende januarigerechten. Van ovenschotels met een dakje tot spruitjes op verrassende wijze. Ook koken we met winterse specerijen die je keuken vullen met de lekkerste geuren en je gerechten fantastisch op smaak brengen. Onze weekendbaksels maken het feest compleet!
Deksels lekker
Als er één ding is waar je in de koude maanden zin in hebt, zijn het wel ovenschotels. Wij maakten vier varianten, zoals een Griekse versie met een knapperig kaaskorstje, een zuurkoolovenschotel met broodkorst en, onze favoriet, de bouf bourguignon met aardappeltoefjes. Dit wil je maken!
En verder…
Gehaktballen en ander lekkers uit de Nederlandse keuken, simpele en snelle gerechten voor doordeweeks, een weekendmenu om mee uit te pakken, een pronkstuk waar alle gasten van stilvallen en veel, veel meer.
Type Product | Magazine |
---|---|
Merken | koken & genieten |
In het kort |
|