koken & genieten jan/2020

Koken met 4 ingrediënten

koken & genieten jan/2020

Koken met 4 ingrediënten

Short description

Overzicht

  • Koken met 4 ingrediënten
  • Midwinter barbecue
  • Kruiden uit de wereldkeuken
  • Weekendmenu met coq au vin
  • Nieuwjaarsgebak
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Koken met 4 ingrediënten
  • Midwinter barbecue
  • Kruiden uit de wereldkeuken
  • Weekendmenu met coq au vin
  • Nieuwjaarsgebak

Beschrijving

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze gerechten hoef je maar voor 4 ingrediënten naar de supermarkt: Aziatische biefstukreepjes met paprika, gekruide roodbaarsfilet met groene kool of een overheerlijke lasagne van ravioli met broccoli. Dat wordt smullen vanavond!

Midwinter barbecue

Een beetje doorgewinterde barbecueër laat zich niet afschrikken door temperaturen rond het nulpunt. We steken de kolen aan voor een midwinter barbecue met worstspiesjes, rodekoolsalade en gebrande amandelen. Binnen in de keuken maken we lekkere en verwarmende kip-pompoencurry en Hongaarse goulash met kruiden uit de wereldkeuken.

Nieuwjaarsgebak

Gelukkig nieuwjaar! Jouw enige goede voornemen van 2020? Meer gebak! Rijstdessertcakejes met kersen en vanilleroomtaart met druiven. Of een heerlijke zachte perentaart met een vleugje prosecco in de pudding. Zo wil je elk jaar wel beginnen.

En verder…

Weekendmenu met coq au vin, doordeweekse recepten, snelle recepten, gezonde keuken met winterse salades, favoriet van de maand schorseneer en stap voor stap procureur uit de oven met aardappelsalade.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Koken met 4 ingrediënten
  • Midwinter barbecue
  • Kruiden uit de wereldkeuken
  • Weekendmenu met coq au vin
  • Nieuwjaarsgebak