koken & genieten feb/2019

Februari, elke dag lekker!

koken & genieten feb/2019

Februari, elke dag lekker!

Short description

Overzicht

  • Warme wintergerechten
  • Maak zelf bouillon
  • Successen uit de oven
  • Snel klaar: max. 30 minuten
  • Betoverend droomgebak
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Warme wintergerechten
  • Maak zelf bouillon
  • Successen uit de oven
  • Snel klaar: max. 30 minuten
  • Betoverend droomgebak

Beschrijving

Een nummer vol warme wintergerechten en heerlijke successen uit de oven. Maak optimaal gebruik van je bakblikken en zet zalmfilet met aardappeltjes en avocadomousse, gnocchi met kip of een gegratineerde gyrosschotel op tafel.

De kracht van bouillon

Weet je nog wat je vroeger altijd kreeg wanneer je verkouden was? Precies, kippenbouillon. Bouillon is goed voor je en geeft je de nodige kracht voor het eind van de winter. In dit nummer maken we zelf runderbouillon, kippenbouillon en vegetarische bouillon: dan kun je er weer even tegen.

Zoete dromen

Buiten raast de wind om het huis, maar binnen op de bank is het warm en zoet. Doe je sloffen aan, trek een lekker fleecedekentje over je heen en geniet van zoete dromen: een betoverende cheesecake-plaatkoek, zachte appel-bladerdeegkussentjes en een zonsondergangstaart.

En verder…

Lekkere gerechten met linzen, stap voor stap bapao, de gezonde keuken: slow carbs, Scandinavisch koken en een mooi feestbuffet.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Warme wintergerechten
  • Maak zelf bouillon
  • Successen uit de oven
  • Snel klaar: max. 30 minuten
  • Betoverend droomgebak

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU