koken & genieten apr/2019

Alles voor een perfect Pasen

koken & genieten apr/2019

Alles voor een perfect Pasen

Short description

Overzicht

  • Vernieuwd! Maar ouderwets lekker 
  • De lekkerste zondagsbrunch
  • Groene groenten van het seizoen
  • Feestelijke paastaart
  • Aan tafel in 30 minuten
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Vernieuwd! Maar ouderwets lekker 
  • De lekkerste zondagsbrunch
  • Groene groenten van het seizoen
  • Feestelijke paastaart
  • Aan tafel in 30 minuten

Beschrijving

Het zal trouwe lezers niet ontgaan dat koken & genieten deze maand op zijn paasbest is, met een nieuw logo en nieuwe stijl. Maar natuurlijk blijven de recepten als vanouds inspireren! Maak er heerlijke paasdagen van met de gerechten van het aprilnummer.

Een paasochtend uit het boekje

Na het eieren zoeken in de tuin is het tijd om uitgebreid aan tafel te gaan. De paasbrunch wordt een feestbrunch met gerooktezalmterrine, gehaktballetjes met frisse voorjaarsdip en onweerstaanbare aardbeien-mascarponetrifle. Gefruite wortels bestrooid met sesam en verse kruiden vormen een mooi en gezond bijgerecht. Het klapstuk is een paastaart met advocaat en chocolade.

Het beste van april

Voor de normale doordeweekse dag is er ook meer dan genoeg inspiratie. Gebruik het groen van het seizoen voor een groene-aspergequiche of ga voor een heerlijke gehaktschotel met kaascrumble. En soepgroenten blijken een lekkere basis voor veel meer dan alleen soep. Ontdek alle gerechten en de nieuwe look van het voorjaarsnummer!

En verder…

Broodhaasjes maken, favoriet van de maand: ei, weekendmenu met lamsbout, zes supersnelle maaltijden, zondagse braadstukken, stap voor stap aardbeienkrans, lekker door de week

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Vernieuwd! Maar ouderwets lekker 
  • De lekkerste zondagsbrunch
  • Groene groenten van het seizoen
  • Feestelijke paastaart
  • Aan tafel in 30 minuten

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU