koken & genieten mrt/2022
koken & genieten mrt/2022
Short description
Overzicht
- Kiplekker met kip
- Sticky spareribs
- Bakken met kruimeldeeg
- Gevuld buikspek
Short description
Overzicht
- Kiplekker met kip
- Sticky spareribs
- Bakken met kruimeldeeg
- Gevuld buikspek
Beschrijving
Bij koken & genieten inspireren we je graag! Of het nu gaat om de lekkerste groentegerechten of het perfecte stukje vlees. In deze editie bakken we het vlees botermals. Gaan we aan de slag met kip, spareribs en buikspek en hebben we natuurlijk weer de lekkerste gerechten binnen 30 minuten.
Kiplekker met kip
Weinig ingrediënten zijn zo licht en veelzijdig als kip. Wij laten je zien hoe je de kip mals houdt en er optimaal van geniet. Maak onze dragonkip met champignonroomsaus of de noedelsalade met gefrituurde kip.
En verder…
Geven we je de lekkerste recepten binnen 30 minuten, bakken we met kruimeldeeg, maken we gevuld buikspek (lekker weekendproject!), maken we een fijn weekendmenu en veel, veel meer.
Type Product | Magazine |
---|---|
Merken | koken & genieten |
In het kort |
|