koken & genieten jan/2022
koken & genieten jan/2022
Short description
Overzicht
- Koken met gember
- Lekker bakken: 5x tulband
- De fijnste ovenschotels
- Stap voor stap kaneelbroodjes
Short description
Overzicht
- Koken met gember
- Lekker bakken: 5x tulband
- De fijnste ovenschotels
- Stap voor stap kaneelbroodjes
Beschrijving
Het is winter maar dat vindt helemaal niemand erg want met de verwarmende gerechten uit ons januarinummer maak je zelfs van de koudste maand een feestje. Ga aan de slag met gember, maak een winters buffet met kleine worstenbroodjes en warme chocolademelk of steek je handen uit de mouwen voor de lekkerste tulbanden.
Ovenschotels
De oven draait overuren deze maand. Voor gyrosovenschotel met pasta, nacho-ovenschotel met kip, kalkoen in spek met romige champignonsaus, runderstoof met croutons en aardappelgratin met zalm.
En verder…
Geven we je een nieuw weekmenu om je tafelgenoten mee te verrassen, hebben we dé ultieme gezonde gerechten voor iedereen met goede voornemens, koken we binnen 30 minuten en veel, veel meer.
Type Product | Magazine |
---|---|
Merken | koken & genieten |
In het kort |
|