koken & genieten nov/2021

De bourgondische winterkeuken

koken & genieten nov/2021

De bourgondische winterkeuken

Short description

Overzicht

  • Koken met ahornsiroop
  • Opgerold: gerechten in een jasje
  • Koekjes en taart voor bij de thee
  • Stap voor stap eend klaarmaken
€ 3,49
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Koken met ahornsiroop
  • Opgerold: gerechten in een jasje
  • Koekjes en taart voor bij de thee
  • Stap voor stap eend klaarmaken

Beschrijving

We kijken met een schuin oog naar de feestdagen en geven je een feestelijk driegangenmenu. Maar vooral blijven we nog even in de ontspannen sferen van de comfortabele novembermaand en gaan we aan de slag met comfortfood als soep, gerechten met ahornsiroop en de lekkerste taarten en koekjes voor bij de thee.

Bouten en schenkels

Vaak kiezen we voor de filets, maar met de juiste bereiding is een bout of schenkel ook erg smakelijk. Ga aan de slag met onze herfstgerechten zoals ossobucco van varkensschenkel en kippenbouten met honingglazuur.

En verder…

Geven we je een nieuw weekmenu om je tafelgenoten mee te verrassen, is onze laagjestaart met rum en frambozen het pronkstuk op jouw weekendtafel, koken we binnen 30 minuten en veel, veel meer.

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Koken met ahornsiroop
  • Opgerold: gerechten in een jasje
  • Koekjes en taart voor bij de thee
  • Stap voor stap eend klaarmaken