koken & genieten feb/2022
Short description
Overzicht
- Homemade mosterd
- Aan de slag met zuurkool
- Verwarmend buffet
- Weekendse taarten
Short description
Overzicht
- Homemade mosterd
- Aan de slag met zuurkool
- Verwarmend buffet
- Weekendse taarten
Beschrijving
De dagen worden alweer langer en dus neemt je energie weer toe! En hoe kun je die beter besteden dan in de keuken? Steek je handen uit de mouwen voor je eigen zuurkool en mosterd, trakteer vrienden en familie op een winters buffet en verwen jezelf in het weekend met een heerlijke taart of cake.
Homemade mosterd
Bij je kroket of bij de zuurkool; een flinke dot mosterd mag niet ontbreken. Maak met ons recept je eigen mosterd en tweak hem net zo lang tot je jouw favoriete smaak hebt gevonden. Probeer bijvoorbeeld eens onze mosterd met gin en rozemarijn, met dragon of met bosbessen. Moeilijk kiezen!
En verder…
Geven we je de lekkerste recepten binnen 30 minuten, geeft Julius Jaspers een preview uit zijn boek De Sausbijbel, hebben we de ultieme (kinder)traktatie voor je (roze donuts!) en veel, veel meer. Geven we je een nieuw weekmenu om je tafelgenoten mee te verrassen, hebben we dé ultieme gezonde gerechten voor iedereen met goede voornemens, koken we binnen 30 minuten en veel, veel meer.
Type Product | Magazine |
---|---|
Merken | koken & genieten |
In het kort |
|