Koken & genieten juni/2018

De zon op je bord!

koken & genieten juni/2018

De zon op je bord!

Short description

Overzicht

  • Tijd voor de barbecue!
  • Verse groene kruiden
  • Zomers zoet met aardbeien
  • Lekker licht Aziatisch
  • Zonnig weekendmenu
€ 2,99
Op voorraad

Short description

Overzicht

  • Tijd voor de barbecue!
  • Verse groene kruiden
  • Zomers zoet met aardbeien
  • Lekker licht Aziatisch
  • Zonnig weekendmenu

Beschrijving

Zomers gebak met aardbeien, vleesspiesjes die zacht liggen te sissen op de barbecue in de zon en makkelijke bijgerechten met nieuwe aardappels die goudbruin aan het bakken zijn in de oven. De lente smaakte nooit zo lekker als met dit juninummer van koken & genieten.

Verse groene kruiden

Al tijdens het koken komt de geur van basilicum, rozemarijn en dille je tegemoet. Met verse groene kruiden uit de kruidentuin maken we asperges met kruidenbearnaise, kip met kruiden uit de oven en vleesspiesen met groene salsa. Heerlijke aroma's aan tafel!

Tijd voor de barbecue!

Zet al je tafels en stoelen buiten, hang een leuk lampje op en maak een buffet van lekkere barbecuegerechten. De lente vier je buiten en met de BBQ aan maken we er een culinaire belevenis van. Wie kan er spareribs met barbecuesaus en gebakken aardappels weerstaan?

Details

Details

Meer informatie
Type Product Magazine
Merken koken & genieten
In het kort
  • Tijd voor de barbecue!
  • Verse groene kruiden
  • Zomers zoet met aardbeien
  • Lekker licht Aziatisch
  • Zonnig weekendmenu

Bekijk de preview met ISSUU

Bekijk de preview met ISSUU