Koken en genieten feb/2018

Koken & genieten feb/2018

Overzicht

  • Snelle recepten voor elke dag
  • Maak zelf venkelworstjes
  • Zoete en hartige wafels
  • Makkelijke gezonde broodjes
  • Erwtensoep: vers gemaakt
€ 2,99
Niet op voorraad

Overzicht

  • Snelle recepten voor elke dag
  • Maak zelf venkelworstjes
  • Zoete en hartige wafels
  • Makkelijke gezonde broodjes
  • Erwtensoep: vers gemaakt

Omschrijving

Februari, feelgood-food...

Met makkelijke ovengerechten maak je van februari een echte feelgoodmaand. Lekkere schotels die je 's morgens kunt voorbereiden zodat je ze aan het eind van de dag alleen hoeft af te bakken. Van shepherd's pie tot een spaghettischotel met kaas: laat de oven het werk doen!

Uit de Alpenhut

Ga je op wintersport of blijf je lekker in eigen land? Sneeuw of geen sneeuw, met verwarmende berghutgerechten zoals braadstuk, stevige minestrone en appelstrudelmuffins haal je de après-skisfeer in huis. Ook met IJslandse viskoekjes en skyr-taart koken we in dit nummer van koken & genieten in winterse sferen. Terwijl het buiten koud en nat is maak je het binnen gezellig met schnitzels en een torentje van rode biet.

Zoete klassiekers

...met een twist! Zo heb je oma's taarten en gebak nog nooit gegeten. De chocolade-kersentaart is creatief versierd met slagroompuntjes en de amandelplaatkoek krijgt een heerlijk laagje vulling van blauwe bessen. Zo maak je van een alledaagse taart een verrassend nieuwe smaakbelevenis.