foodies special: Het beste comfort food

foodies special: Het beste comfort food

Overzicht

  • Heerlijke stoofgerechten
  • Soep voor koudere dagen
  • De lekkerste home made toetjes & taarten
  • Langere levertijd
€ 6,95
Op voorraad

Overzicht

  • Heerlijke stoofgerechten
  • Soep voor koudere dagen
  • De lekkerste home made toetjes & taarten
  • Langere levertijd

Omschrijving

Met een warme kom soep in je handen op de bank of een heerlijk stoofgerecht tijdens gure herfstdagen, deze special staat vol verwarmende comfort food die je in een handomdraai op tafel zet. Het magazine is ingedeeld in handige hoofdstukken zoals brunch, vis, wereld, groente, stoven en dessert en bevat stapsgewijze uitleg en handige tips.

Brunch: Een tafel vol hapjes

Niets fijner dan een culinair begin van de dag. Bij een uitgebreide brunch hoort een tafel vol lekkere hapjes. Maak heerlijke chocolade-rozijnenbroodjes
met kaneel voor de kinderen, verras je familie met bagels met gegrilde ham of maak een broodje makreel met pickles en kerriemayonaise om mee te nemen naar het werk.

Soep voor koudere dagen

Niets is lekkerder dan jezelf opwarmen met een kop soep. Lekker voor tussendoor en een uitstekend voorgerecht. Denk bijvoorbeeld eens aan soep van geroosterde paprika met hazelnootolie, pompoensoep met pompoenpit-komijnolie of uiensoep in een broodje.

Heerlijke stoofgerechten

Stoofgerechten zijn het ultieme comofrt food. Smaken vermengen zich tot een heerlijk gerecht. Stoven vraagt wat geduld maar dan geniet je daarna alleen maar meer van je dampende bord comfort food. Van goulash, karbonades met witbier tot coq au vin met spruitjes en konijnenboutjes met oregano en witte wijn. 

Desserts & taartkoek

Een frisse panna cotta of een warme chocoladesoufflé. De lekkerste toetjes en taarten zijn natuurlijk home made. Van kleine hazelnootschuimpjes, rijstevlaai en tartelette met blauwe bessen tot een indrukwekkende vijgen-walnotentaart; heerlijk voor bij de koffie of de perfecte afsluiter van een dinner.

Let op: Deze special heeft een langere levertijd en wordt vanaf 29 september geleverd.