GTST Magazine pakket

GTST Magazine pakket

Overzicht

  • GTST Magazine 1 t/m 4 in één pakket
  • Inclusief gratis verzending
  • + poster van de cast!
  • Zolang de voorraad strekt, OP=OP
€ 15,00
Op voorraad

Overzicht

  • GTST Magazine 1 t/m 4 in één pakket
  • Inclusief gratis verzending
  • + poster van de cast!
  • Zolang de voorraad strekt, OP=OP

Omschrijving

Alles wat jij als fan moet weten over Goede Tijden, Slechte Tijden lees je in GTST Magazine! Dit pakket bevat alle vier de nummers die deze zomerstop zijn verschenen voor €15,- inclusief verzending. Geniet van exclusieve reportages, bekijk de leukste make-overs van fans die willen lijken op hun favoriete acteur, lees hoe een werkdag bij Goede Tijden, Slechte Tijden eruit ziet en ontvang een gratis poster van de cast!

Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verder

Voor dit eerste nummer gingen Jord Knotter, Ferri Somogyi, Robin Martens, Guido Spek en Dilan Yurdakul voor je aan de slag. Ferri en Jord nemen je mee op bezoek bij een andere grote soap, krijg je een tipje van de sluier wat er tijdens de brand in Boks gebeurde en praten Ferri en Tanja over de tijd dat ze samen in Goede Tijden, Slechte Tijden speelden.

Achter de schermen

In het tweede nummer krijg je een kijkje achter de schermen bij de visagie en styling. Jette heeft een prachtig interview met Amnesty-directeur Eduard Nazarski,  Buddy Vedeer neemt je mee dansen en Joep en Ruud leren elkaar beter kennen tijdens een openhartige roadtrip door Schotland.

Britts geheimen voor YouTube

Britt Scholte kennen we nu van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar werd bekend door haar vlogs op YouTube. Zij zet de grootste vooroordelen over YouTube-sterren op een rijtje in het derde nummer van GTST Magazine. Bart Oomen en televisiekok Mounir Toub gaan samen op stap en delen hun passie voor koken, motorrijden en Marokko. Verder kun je een kijkje nemen in het dagelijk leven van Ferry Doedens en gaan we de wildernis in met Marjolein Keuning.

Exclusief: Deel 4 van Antons geheim

Wat zou een Goede Tijden, Slechte Tijden-magazine zijn als we niet een tipje van de sluier zouden oplichten? In het vierde en laatste deel van GTST Magazine kom je in de verhaalserie achter Antons geheim. Lees hier wat je op televisie niet te zien krijgt!

Gratis verzending + poster!

Dit pakket bevat GTST Magazine nummer 1 t/m 4. Bestel snel en ontvang deze vier magazines voor €15,- inclusief gratis verzending! GTST Magazine 4 bevat bovendien een gratis poster van de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden, een musthave voor de echte fan.

Het GTST Magazine pakket wordt geleverd zolang de voorraad strekt. Levering kan ongeveer een week duren.