GTST Magazine 1: Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verder

GTST Magazine 1

Overzicht

  • Ferri Somogyi en Tanja Jess laten oude tijden herleven
  • Zo werd de zomercliff gemaakt
  • Exclusief: Deel 1 van Antons geheim
  • Jord en Ferri bezoeken de set van Thuis
€ 3,95
Op voorraad

Overzicht

  • Ferri Somogyi en Tanja Jess laten oude tijden herleven
  • Zo werd de zomercliff gemaakt
  • Exclusief: Deel 1 van Antons geheim
  • Jord en Ferri bezoeken de set van Thuis

Omschrijving

Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verder deze zomer in de vorm van een Magazine. GTST Magazine verschijnt deze zomer 4 keer en staat bomvol interessante artikelen. Het magazine dat geen fan mag missen wordt helemaal gemaakt door de cast. Voor dit eerste nummer gingen niemand minder dan Jord Knotter, Ferri Somogyi, Robin Martens, Guido Spek en Dilan Yurdakul aan de slag.

Toen & Nu

Ferri en Tanja speelden jaren geleden al samen in GTST en Ferri is inmiddels alweer een lange tijd terug. Ze ontmoeten elkaar in de grootste en meest romantische suite van Het Doelen Hotel in Amsterdam. Daar staat de champagne al voor ze klaar. Als dat de tongen niet los maakt ...

Exclusief: Deel 1 van Antons geheim

Wat zou een Goede Tijden, Slechte Tijden-magazine zijn als we niet een tipje van de sluier zouden oplichten? In dit eerste deel van deze vierdelige verhaalserie lees je wat er tijdens de brand in Boks verder gebeurde. Lees hier wat je op televisie niet te zien kreeg.

Welkom Thuis

Jord en Ferri wisten gelijk al wat ze wilden: op bezoek bij een andere grote soap. Ze stapten in de de auto en brachten een bezoek aan de set van de Vlaamse soap Thuis, waar ze een oude bekende ontmoetten …

Dit … en veel meer

lees je in het eerste nummer van GTST Magazine!

Let op! Wegens succes langere levertijd

Wegens groot succes vliegt de eerste uitgave van de planken af. Het kan daarom zijn dat je deze uitgave pas over 3-5 werkdagen krijgt thuisbezorgd. Kun je niet wachten? Koop dan de eerste uitgave bij een van deze winkels: Albert Heijn, Jumbo, Primera, AKO, Bruna en The Readshop.

Als je de GTST Zomeractie hebt afgesloten vóór 6 juli (4 nummers voor €14) krijg je alle uitgaven gratis thuisgestuurd. Heb je de GTST Zomeractie na 6 juli afgesloten dan is de actie 3 nummers voor €10 en krijg je uitgaven 2, 3 en 4 gratis thuisgestuurd.

Voor het versturen van GTST Magazine 1 wordt €2,50 verzendkosten gerekend in Nederland of €4,95 voor België

Bekijk hier de preview

Bekijk hier de preview