GTST abonnement

GTST Magazine zomeractie

Overzicht

 • De hele zomer lang genieten van jouw favoriete soap
 • Elke editie gratis thuisgestuurd
 • Abonnement stopt automatisch
 • € 15,80 Speciale prijs € 14,00
  Op voorraad

  Overzicht

 • De hele zomer lang genieten van jouw favoriete soap
 • Elke editie gratis thuisgestuurd
 • Abonnement stopt automatisch
 • Omschrijving

  Wil jij elke editie van GTST Magazine automatisch op je deurmat ontvangen? Met een abonnement op GTST Magazine blijf je gedurende de hele zomerstop op de hoogte van het laatste nieuws uit Meerdijk! Je ontvangt 4x GTST Magazine automatisch bij je thuis en profiteert direct van korting t.o.v. de winkelprijs. Krijg een kijkje achter de schermen en lees interviews van castleden samen met hun helden. Niet alleen de huidige cast, maar ook oud-castleden staan centraal in de GTST Magazines.

  GTST Magazine in een notendop

  Het magazine bevat alle informatie die jij als fan wilt weten over Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast het feit dat de verhaallijn van het nieuwe seizoen als een rode draad door de diverse uitgaven heen loopt, krijg je ook exclusieve reportages te zien van o.a. de tekstschrijvers bij GTST. Je ziet hoe een echte GTST-fan wordt omgetoverd tot zijn of haar favoriete personage en leest hoe een werkdag van een soapacteur eruit ziet. Kortom, een tijdschrift dat je als GTST-kijker niet mag missen.

  Op je deurmat

  Met een abonnement ben je altijd voordelig uit! Zo mis je geen enkele uitgave en ontvang je de nieuwste editie automatisch op je deurmat. Wanneer je dit abonnement afsluit ben je dus als eerste op de hoogte van alles wat er in Meerdijk te gebeuren staat! Het eerste nummer ligt vanaf 7 juli in de winkel – de dag dat de jaarlijkse cliffhanger wordt uitgezonden. Op deze dag ontvang je met het abonnement ook meteen de eerste uitgave! De overige edities ontvang je nog voordat deze in de winkels te verkrijgen zijn. Een losse editie kost €3,95, maar met een abonnement betaal je per editie slechts €3,50. Het abonnement stopt automatisch en wordt niet verlengd.

   

  Dit abonnement stopt automatisch na vier nummers en wordt niet verlengd. De eerste editie ligt op je deurmat rond 07-07-2017.