GLOSS 59

GLOSS 59

Overzicht

  • De kracht van leading ladies
  • Zo krijg je een positieve mindset
  • Wat hij in bed wil (maar niet durft te vragen)
  • Tip! Pasta & afvallen, gaat dat samen?
€ 1,99
Op voorraad

Overzicht

  • De kracht van leading ladies
  • Zo krijg je een positieve mindset
  • Wat hij in bed wil (maar niet durft te vragen)
  • Tip! Pasta & afvallen, gaat dat samen?

Omschrijving

Zou het écht waar zijn? Angelina Jolie en Brad Pitt lijken de strijdbijl te hebben begraven en een verzoening niet uit te sluiten. Wordt dit een happy end in Hollywood stijl of het zoveelste hoofdstuk in een slepende soapserie? Leg de zakdoeken alvast klaar voor een flink stukje drama én romantiek. Verder lees je in deze GLOSS de allergrootste seksfantasieën van mannen, laat Eva Jinek zien hoe je als vrouw de macht grijpt en staat deze uitgave weer bomvol handige tips en leuke winacties!

Zo krijg je een positieve mindset

Hoe kijk jij tegen gebeurtenissen in je leven aan? Zie je dingen snel negatief of weet je altijd wel een positieve draai aan iets te geven? Leg de focus op positiviteit en je zal merken dat je er vanzelf vrolijker van wordt en je de zon wat vaker ziet schijnen, in plaats van dat je altijd donkere wolken boven je ziet hangen. Deze 9 tips zorgen voor een positieve mindset.

Wat hij in bed wil (maar niet durft te vragen)

Ooh wat is het toch fijn om over seks te praten. Maar wat als jij wilt weten wat zijn allerdiepste wensen zijn en hij ineens met de knopjes van de afstandsbediening gaat frunniken? GLOSS vroeg mannen naar hun allergrootste fantasieën. Zestien antwoorden voor gegarandeerd stomende seks die hij nooit meer zal vergeten! Take your pick!

Weens eens lekker impulsief

“Ik had wel dertig ideeën in mijn hoofd voor een nieuw nummer maar maakte er geen één af.” Adam Levine weet alles over impulsiviteit. Terwijl er bij volwassenen, en zelfs kinderen, de nadruk wordt gelegd op het controleren van hun emoties, levert een flink stukje impulsiviteit soms de mooiste dingen op.

Tip! Pasta & afvallen, gaat dat samen?

Wat kan pasta toch lekker zijn! Vooral wanneer je een stressvolle dag achter de rug hebt, kan je verlangen naar een tot de rand gevuld bord met goudgele pennen of spaghetti met een lekker sausje en niet te vergeten kaas. Na grondig van de maaltijd te hebben genoten, die overigens ook erg snel te bereiden is, voel je je vaak weer kiplekker.

Bekijk hier de preview

Bekijk hier de preview