GLOSS 57

GLOSS 57

Overzicht

 • Exclusief interview met Ludo & Janine van GTST
 • Prijs je ex de hemel in
 • Zorgeloos na-zomeren
 • Heel veel mooie winacties
 • € 2,25
  Op voorraad

  Overzicht

 • Exclusief interview met Ludo & Janine van GTST
 • Prijs je ex de hemel in
 • Zorgeloos na-zomeren
 • Heel veel mooie winacties
 • Omschrijving

  Hoe houd je de passie in je relatie vast, wat doet de chemie tussen twee mensen en hoe moet je die bewaken? Erik de Vogel en Caroline De Bruijn (Ludo en Janine uit GTST) vertellen in deze GLOSS openhartig over hun relatie. Maar wat als je ondanks alles toch uit elkaar gaat? Hoe ga je dan op een goede manier met je ex om? Celebs zoals Ben Affleck en Jennifer Garner geven het juiste voorbeeld. Verder delen wij het schoonheidsgeheim van Kate Middleton, Michelle Obama en Kim Kardeshian, vertellen we hoe je de 8 grootste zomer-irritaties kan voorkomen én kun je weer mooie prijzen winnen!

  Exclusief interview met Erik de Vogel en Caroline De Bruijn

  Sinds 1996 hebben ze een relatie, nadat ze elkaar tegenkwamen op de set van GTST. In het jaar 2000 dat hun dochter Solane werd geboren, heeft Erik een huwelijksaanzoek gedaan, maar door drukte is het er nooit van gekomen om echt te trouwen. Ondertussen weet iedereen wel dat ze bij elkaar horen en zijn ze nog steeds overduidelijk verliefd op elkaar. Hoe ze dat doen, daar lees je alles over in deze GLOSS!

  Prijs je ex de hemel in

  Het is een hype in Hollywood. Vechtscheidingen en met modder gooien zijn uit, je ex de hemel in prijzen is in. Hoe hoogdravender de loftuitingen over je voormalige geliefde, hoe hipper. Ben Affleck en Jennifer Garner deden het onlangs nog eens voor door samen op vakantie te gaan, met hun kinderen. De boodschap is duidelijk: wel scheiden maar het gezin blijft samen. 

  Zorgeloos na-zomeren

  In niet één jaargetijde leef je zo intens als in de zomer. Je ontspant, je geniet en je laadt je weer helemaal op. Toch heeft ook de zomer zo zijn valkuilen. Vooral als je laat in de zomer op vakantie gaat. Check de lijst in GLOSS 57 om deze valkuilen voor te zijn. 

  Winnen

  Van London tot Kopenhagen en van Amsterdam tot Parijs; de sneaker wordt volop gespot. Waar fashionista’s voorheen flaneerden op flinke palen, kiezen zij steeds vaker voor comfort. Sneakers domineren het straatbeeld. De populaire schoen is niet meer weg te denken uit onze garderobe, en vooral de sneakers van WODEN niet. GLOSS mag van elk getoond model van WODEN één paar weggeven! Naast deze prachtige sneakers, valt er natuurlijk nog véél meer te winnen in deze editie. Haal hem snel in huis en doe mee met de vele winacties! 

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview