GLOSS 56

GLOSS 56

Overzicht

 • Geheimen: waargebeurde verhalen
 • Tips tegen erectieproblemen
 • Welk badpak past bij jouw figuur?
 • Trucs voor de perfecte wenkbrauwen
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Geheimen: waargebeurde verhalen
 • Tips tegen erectieproblemen
 • Welk badpak past bij jouw figuur?
 • Trucs voor de perfecte wenkbrauwen
 • Omschrijving

  Wat hebben Xander de Buisonjé en de ex-vriendin van Mattie Valk met elkaar gemeen? Jarenlang hielden ze een deel van hun leven geheim voor hun partner. Geheimen, iedereen heeft ze maar niemand wil ze hebben. En wie ze heeft, wil ze het liefst toch vertellen. Drie lezeressen vertellen hun grootste geheim in deze GLOSS. Verder staat deze uitgave vol handige, leuke tips die je niet wilt missen en mooie winacties!

  De wijsheid komt met de jaren

  Soms heb je even een goede vriendin nodig die je vertelt hoe je je zaken moet aanpakken. Als je vijftig wordt, bijvoorbeeld en geen idee hebt hoe het nu verder moet met je leven. Wel of geen minirok, mogen we er nog drie minnaars op na houden, en hoe verdoezel je een plootje hier of een rimpeltje daar? Deze celebrity BFF’s loodsen je er doorheen met hun tips.

  Als je wenkbrauw maar goed zit

  De wenkbrauwen. De één heeft ze wat zwaarder en dikker en bij de ander zijn ze bijna niet zichtbaar. Gelukkig zijn er allerlei hulpmiddeltjes en trucjes om je wenkbrauwen perfect te laten ogen. Pak de pincet erbij, ga voor de ‘out-of-bed’ look of loop gewoon even een brow-bar binnen. Wij onthullen je de laatste trends en foefjes om je wenkbrauwen perfect in shape te krijgen.

  De grootste ergernis in bed; als de vlag halfstok hangt

  Daar sta je dan. In je leuke lingeriesetje. Met hakken die tot de hemel reiken. Je kreunt, je steunt en je stoot teksten uit waar Heleen van Royen rode oortjes van zou krijgen. Je kijkt naar beneden en probeert een kreet van ontzetting te onderstukken want, néé! Wég is hij weer. Het is één van de grootste ergernissen in bed. Verslappende erecties, tot overmaat ook tijdens de seks. Gloss geeft je tips tegen erectieproblemen.

  Tip! Weersta de zoete verleiding

  Je kent het vast wel; je ploft na een lange werkweek op de bank, pakt de zak chips of snoep erbij, en geniet van je vrije avond, totdat je opeens op de boden van de zak aan het grabbelen bent. Binnen no time en zonder erbij stil te staan, heb je de zak helemaal leeggegeten. En dat terwijl je zo graag wat kilo’s kwijt wil raken. Tijd voor verandering dus! Met deze 14 tips kun jij alle lekkernijen weerstaan.

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview