GLOSS 54

GLOSS 54

Overzicht

 • Welk geurtype ben jij?
 • De zon als gelukshormoon
 • Alle ontharingstechnieken op een rij
 • Voel je mooier, sexyer en vrouwelijker
 • € 1,99
  Op voorraad

  Overzicht

 • Welk geurtype ben jij?
 • De zon als gelukshormoon
 • Alle ontharingstechnieken op een rij
 • Voel je mooier, sexyer en vrouwelijker
 • Omschrijving

  De zon helpt ons niet alleen aan een prachtig kleurtje, maar zorgt er ook nog eens voor dat onze hormonen in deze maanden een hele fijne oppepper krijgen die invloed hebben op je levenslust en libido. In GLOSS lees je wat voor moois de zon nog meer te bieden heeft. Verder zetten we alle ontharingstechnieken op een rijtje, ontdek je welk geurtype jij bent en hebben we weer mooie winacties! Lees hieronder wat je nog meer kan verwachten in jouw GLOSS:

  Wat doe je als er een nieuwe rivale opduikt en jou tot wanhoop drijft?

  Het blijft lastig. Een stevig stukje ruzie maken als er een telelens op je gericht is. Of een rechtszaak vermijden als je een corrigerende tik hebt uitgedeeld. Dus hoe pak je zo’n situatie aan als je een ster bent? GLOSS leerde de regels van passief agressief ruziemaken en ontdekte de kunst van subtiele beledigingen zonder zichtbaar blauwe plekken.

  De zon als gelukshormoon

  Christina Hendricks ging naar het zonnige Italië, dronk cappuccino’s en kwam kilo’s aan. “Ik trok mijn kleren voor de spiegel uit en voelde me de mooiste vrouw van de wereld.” De zon helpt ons niet alleen aan een prachtig kleurtje, maar zorgt er ook nog eens voor dat onze hormonen in deze maanden een hele fijne oppepper krijgen die invloed hebben op je levenslust en libido. Let op: een gewaarschuwde vrouw telt voor twee!

  Presentatrice Ellen DeGeneres zet liefdespaleis te koop

  Tv-host Ellen DeGeneres (59) heeft na vele huwelijksspanningen eindelijk besloten definitief voor haar echtgenote Portia de Rossi te kiezen. “Ik blijf voor altijd bij Portia, voor haar zet ik alles opzij.” Zo vastbesloten ze daarin is, zo vaak wisselt Ellen van huis. Aan het vorstelijk landgoed van Ellen en haar vijftien jaar jongere echtgenote, actrice Portia Rossi, mankeert werkelijk helemaal niets. Tóch hebben de dames hun liefdespaleis in Montecito Californië alweer te koop gezet, terwijl zij er pas in 2013 zijn ingetrokken.

  Welk geurtype ben jij?

  Parfum, wie houdt er niet van? “A woman who doesn’t wear perfume, has no future” is niet voor niets dé quote van Coco Chanel. Een vleugje van dit onmisbare product zorgt voor de finishing touch en geeft je net wat meer zelfvertrouwen, daarom zal ook jij het moeten dragen! Volgens het boek How to be a Parisian moet je zelfs voor je dertigste je signature parfum gevonden hebben. Ben jij hem nog niet tegengekomen? Pak je persoonlijkheid erbij en kijk welke geur bij jou hoort. Denk je dat je je signature parfum gevonden hebt? Dan zie je onder welk type jij valt.

  Tip! De ontharingstechnieken op een rij

  Nu jij je vakantie misschien al geboekt hebt en het weer het steeds vaker toelaat om even in de zon te gaan liggen, wordt het tijd om de boel eens flink bij te trimmen. Want als jij over het strand flaneert, wil je natuurlijk niet dat er wat schaamhaar door je badpak of bikini piekt. Gelukkig bestaan er allerlei methodes waarmee jij je schaamstreek, maar ook je benen of oksels, haarvrij kunt maken. Kijk snel welke techniek jou het meest aanspreekt in GLOSS 54.

  Bekijk hier de preview

  Bekijk hier de preview